Fenerbahçe, José Mourinho ile yollarını ayırdı!

Ali Koç'un transfer şeyisi -buna politika diyerek nitelik yüklemek istemiyorum- sanki inat üzerine yapılıyormuş gibi. Beni mi eleştiriyorsunuz siz bakem?! Al aha bunu da eleştir şimdi hehe!
a close up of a man 's face with a big nose and the words vizy n written on it .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sabah gelecek kardan aydınlık...Alıntıyı görüntüle
İsmail Kartal ekranlara geldiğinde bir temizlik şirketinin kalorifer peteği temizleyicisini tanıtması tepkilerin odağındaydı.

Çok Yanlış Kişinin Gittiğini Anlayacaksınız Beyler , Vizyonsuz Ali'ye Rağmen Transferde Etkili İsim Oluyordu .

Fenerbahçe camiası kadar ******** bir topluluk yok. Ismail kartali istiyen mi dersin volkani istiyenmi dersin. Ismail gelicek gene her mac ayni kadro değişikler ayni dk aynı kişiler. Saçma sapan önde olduğumuz maçı kaybetmeler vs. akillanmiyor bu millet. Yönetime kafa tutan korkusuz bir tane td geldi onu da ali sinirlenip gönderdi.

Fenerbahçe camiası kadar ******** bir topluluk yok. Ismail kartali istiyen mi dersin volkani istiyenmi dersin. Ismail gelicek gene her mac ayni kadro değişikler ayni dk aynı kişiler. Saçma sapan önde olduğumuz maçı kaybetmeler vs. akillanmiyor bu millet. Yönetime kafa tutan korkusuz bir tane td geldi onu da ali sinirlenip gönderdi.
Al Benden O Kadar Adam Dünya Bir Çapında Hoca Getiriyor Transfeleri Yapamıyor Adam Sitem Edincede Paketleyip Yedek Don Lastiği Olan İsmail Kartalı Getiriyorlar :)

Aynısını Jorge Jesusta Yaptı , Vitor Pereirada Yaptı Adam Tam Anlamıyla Andaval Babasına Yazık Cidden , Namının Değerini Düşürüyor .

Halen Anlamadıysa Bu Taraftar Teknik Direktörde Değil Başkan Ve Yönetimde Sorunun Demekki Aziz Nesin Haklıymış Derim .

Yalı Efendisi GS'nin En Büyük Transferi Oshimenden Daha Fazla Katkı Sağlamıştır Oynamamasına Rağmen Oshimen :)

Birde Aykutu Listeye Almayı Düşünüyorlar Aykut Aziz Harici Ali İle Çalışmaz !

Ali koç, geçen seneki seçimi josé mourinho getirerek kazandı. Bu seneki seçimi josé mourinho kovarak kazanmayı planlıyor.
5 milyon avro odememek icin beklettigi oyuncudan 1 gol yiyerek 25/30 milyon avro sampiyonlar ligi bonusunu kaybedip bir kac gün sonra teknik direktorunede 15 milyon para verip yollarini ayiran , ayrıca kendi ülkesindeki oyuncular yetmezmis gibi baska takima bir dunya para bayarak yerli futbolcu alan ve bunlari yapmak icin 15/20 yıl onceki satin alinan istanbul arazisini satisa koyan fenerbahce idarecilerini burdan selamlıyorum 😅😅😅

5 milyon avro odememek icin beklettigi oyuncudan 1 gol yiyerek 25/30 milyon avro sampiyonlar ligi bonusunu kaybedip bir kac gün sonra teknik direktorunede 15 milyon para verip yollarini ayiran , ayrıca kendi ülkesindeki oyuncular yetmezmis gibi baska takima bir dunya para bayarak yerli futbolcu alan ve bunlari yapmak icin 15/20 yıl onceki satin alinan istanbul arazisini satisa koyan fenerbahce idarecilerini burdan selamlıyorum 😅😅😅
Gidip Yine Keremi Alırsalar Gs'ye Üstüne Birde Para Kazandıracak Bak Gör Demedi Deme .

La Dememle Transferi Duyurmaları Bir Oldu Hahahaha :kekw:

1756469697304.webp

Süzme Yoğurt Değil Süzme " O " Devamını Anlıyorsunuz ;)

a tub of yogurt with a man 's face on it .

a man in a suit and tie holds a sign that says ali koc istifa

Son düzenleme:
Sorun teknik direktörde değil, Fenerbahçenin başına Guardiola gelse şampiyon yapamaz.
%10000000 Katılıyorum Bazı Dingil Taraftarlar Bunu Anlamıyor Veya Paralı Köpeklere Para Daha Çok Ağır Basıyor :)

1756470791635.webp

para yönetimi koç fm oynuyor

Bence sorun doğru oyuncu seçiminde , Fenerbahçe bir Asya kulübü kadar bile doğru seçim yapamıyor üstelik Asya kulüpleri sınırlı paraya sahip Fenerbahçenin bütçesinin belkide 1/10 kadar.

Bence sorun doğru oyuncu seçiminde , Fenerbahçe bir Asya kulübü kadar bile doğru seçim yapamıyor üstelik Asya kulüpleri sınırlı paraya sahip Fenerbahçenin bütçesinin belkide 1/10 kadar.
Tek Sorun Var Oda Yalı Çocuğu Denen œ

Geri