🔥İndirim 🔥Günsan Wi-Fi Kontrollü Akım Korumalı Akıllı Priz 217TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,893
Hem akım koruma sağladığı belirtilmiş hem de uygulamadan kontrol edilebildiği. Anlık watt tüketim değerini de gösteriyor. Bilgisayarınızın anlık tüketim değerini görmek istiyorsanız tam size göre bir ürün.
Daha önceden ampullerini ve bu ürünü alıp kullanmış birisi olarak önerebilirim.
Papel ile alırsanız %10 da cashback kazanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bunu prize takıp ardından pcnin kullandığı çoklu prizi taksam bişi olmaz dimi. Tükettiği gücü öğrenmek istiyorum fnshsjf

Bunu prize takıp ardından pcnin kullandığı çoklu prizi taksam bişi olmaz dimi. Tükettiği gücü öğrenmek istiyorum fnshsjf
Ütü, buzdolabı ve tost makinası aynı anda takmazsan bir şey olmaz. Pc, monitör şarj aleti felan hiç sorun olmaz.

Ütü, buzdolabı ve tost makinası aynı anda takmazsan bir şey olmaz. Pc, monitör şarj aleti felan hiç sorun olmaz.
Yok Beyaz eşyalar takılı değil zaten sadece pc ekipmanlar

Yok Beyaz eşyalar takılı değil zaten sadece pc ekipmanlar
Takabilirsin aynı modeli 3-4 aydır kullanıyorum pratik uygulamasından herşeyi yönetebiliyorsun kapat aç yapabiliyorsun harcadığı akımı voltajı görebiliyorsun vb vb güzel ürün pcnin monitör kasa ses sistemi tamamı buna bağlı pc ile ilgili her şey diyebiliriz :ROFLMAO:

180 liraya almış bulundum

Hem akım koruma sağladığı belirtilmiş hem de uygulamadan kontrol edilebildiği. Anlık watt tüketim değerini de gösteriyor. Bilgisayarınızın anlık tüketim değerini görmek istiyorsanız tam size göre bir ürün.
Daha önceden ampullerini ve bu ürünü alıp kullanmış birisi olarak önerebilirim.
Papel ile alırsanız %10 da cashback kazanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Bu marka bu prizlere bir ara ciddi indirim yapmıştı, 3-4 tane almak istedim siparişi oluşturdum 10 dakika sonra iptal etmişti. Ama forumda diğer arkadaşlar vs. almıştı. İptal sebebini sorduğumda da stok kalmadı dediler. Siparişi önce vermeme rağmen benden sonra verilen 10lu 20li siparişleri iptal etmeyip benim siparişimi iptal ettiler. O günden beri yemin ettim bu markadan alışveriş yapmamaya. Ayrıca ürünlerin de Türkiye de üretildiğini zannetmiyorum. Aynı görüntüde bir prizi Aliexpress den almıştım yıllar önce, 1 sene dayandı sonra bozulmuştu. Ayrıca bunlarda akım koruma olacağını pek zannetmiyorum. Bunlardan alacağınıza paraya kıyıp TP Link Tapoo ürünlerini tercih edin. Ben öyle yaptım mutluyum.

Bu marka bu prizlere bir ara ciddi indirim yapmıştı, 3-4 tane almak istedim siparişi oluşturdum 10 dakika sonra iptal etmişti. Ama forumda diğer arkadaşlar vs. almıştı. İptal sebebini sorduğumda da stok kalmadı dediler. Siparişi önce vermeme rağmen benden sonra verilen 10lu 20li siparişleri iptal etmeyip benim siparişimi iptal ettiler. O günden beri yemin ettim bu markadan alışveriş yapmamaya. Ayrıca ürünlerin de Türkiye de üretildiğini zannetmiyorum. Aynı görüntüde bir prizi Aliexpress den almıştım yıllar önce, 1 sene dayandı sonra bozulmuştu. Ayrıca bunlarda akım koruma olacağını pek zannetmiyorum. Bunlardan alacağınıza paraya kıyıp TP Link Tapoo ürünlerini tercih edin. Ben öyle yaptım mutluyum.
Kendilerinin fabrikası mevcut diye hatırlıyorum. N11 den alıyorduk. 10-20 li ampul ve bu prizlerden. Benim de orada farklı siparişlerim iptal ediliyordu. Sebeni de aynen seninkinden. Bence bu siteylede alakalı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,174
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri