Sizce bu m2 ssd alınır mı?

Oyun için kullanıcam sizce bu ssd alınır mı? yada başka bir öneriniz varmı
dram önbellekli ve hazır sistemlerde kullanıldığını gördüm. 1.000 TBW yazma garantiside kötü deil alınabilir. büyük dosya aktarımı dışında 2-3GB okumadan fazlasını genelde alamassınız zaten.

Oy oy çok iyiymiş. Bende daha yeni bunu aldım. Değerleri çok yakın birbirlerine.

Sence hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dram önbellekli ve hazır sistemlerde kullanıldığını gördüm. 1.000 TBW yazma garantiside kötü deil alınabilir. büyük dosya aktarımı dışında 2-3GB okumadan fazlasını genelde alamassınız zaten
Ne demek iatiyorsunuz çok anlamadım ama eski ssd imden bu ssd ye herşeyi geçiricem bir sorun olurmu

Sence hangisi

Ne demek iatiyorsunuz çok anlamadım ama eski ssd imden bu ssd ye herşeyi geçiricem bir sorun olurmu
Bir sorun olmaz

Sence hangisi

sorun olmaz her şey sıkıntısız çalışır. tek derdiniz dosyaları aktarmak ve format yüklemek olur. 1000 TBW yazma garantisi yeterli seviyede. uzun bi süre ssd nin sağlığı korunacağı anlamına geliyor. ben 1500 TBW olan bir ssd kullanıyorum. TB lerce dosya aktarımı yaptım hala sağlığını %100 seviyelerde tuttu

Sence hangisi

Buradaki incelemeye göre almıştım.
Kıyaslama yapacak bilgim yok maalesef.
Çok iyi inceleme puanı var,
4K okuma değerleri, sıcaklık değerleri vs gayet iyi çıkmış testlerde.

sorun olmaz her şey sıkıntısız çalışır. tek derdiniz dosyaları aktarmak ve format yüklemek olur. 1000 TBW yazma garantisi yeterli seviyede. uzun bi süre ssd nin sağlığı korunacağı anlamına geliyor. ben 1500 TBW olan bir ssd kullanıyorum. TB lerce dosya aktarımı yaptım hala sağlığını %100 seviyelerde tuttu
Bide yukarda senoly bir ssd önermiş sizce hangisi daha iyi

O geçirmeyi tam nasıl yapıcam çok bilmiyorum yani pcye 2 ssdyide taksam sonra direk herşeyi yeni ssdye atsam yine çalışır değilmi
yeni ssd yi önce takarsınız (elinizde bir format usbsi olduğundan emin olun) ardından yeni ssdye formatı yükledikten sonra 2. ssdyi takıp içindeki gerekli dosyaları aktarabilirsiniz. eğer yonga setiniz yeterli gelirse isterseniz eski ssd yi çıkartmayıp kullanabilirsiniz. yonga setiniz yeterli gelmesse iki ssd ninde hızı yavaşlayacaktır ve pekde tavsiye edilmiyor.

Bide yukarda senoly bir ssd önermiş sizce hangisi daha iyi
WD black uzun süredir depolama yapan şirket kalite konusunda hiç şüphe olmaz. fakat ssdnin işlemci markasını bulamadım. ayrıca lexara göre 400 TBW daha az garanti sunuyor. seçim size kalmış. bana kalsa uzun ömürlü olsun diye lexar seçerdim. 2 sindede Nand ile okuma hızına sahip.

yeni ssd yi önce takarsınız (elinizde bir format usbsi olduğundan emin olun) ardından yeni ssdye formatı yükledikten sonra 2. ssdyi takıp içindeki gerekli dosyaları aktarabilirsiniz. eğer yonga setiniz yeterli gelirse isterseniz eski ssd yi çıkartmayıp kullanabilirsiniz. yonga setiniz yeterli gelmesse iki ssd ninde hızı yavaşlayacaktır ve pekde tavsiye edilmiyor.

WD black uzun süredir depolama yapan şirket kalite konusunda hiç şüphe olmaz. fakat ssdnin işlemci markasını bulamadım. ayrıca lexara göre 400 TBW daha az garanti sunuyor. seçim size kalmış. bana kalsa uzun ömürlü olsun diye lexar seçerdim. 2 sindede Nand ile okuma hızına sahip.
Bu videoyu buldum bunları uygulasam istediğim olur galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,867
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri