Değişenli iphone 11 alınır mı

Hocam zaten babamların borç işi Allah'ın izni ile max 8 aya biticek. 1 yıl idare etsin yeter sonra 15 falan alırım. 13 kullanıyordum yardım etmek için sattım babam benden habersiz tecno almış yoksa direk 11 alıcaktım
oyle bi durumdaysan al gitsin hocam 11 i sonrasinda degistirirsin zaten ama applea cok takma guzel yurtdisi xiaomi samsung bulabilirsin

yurtdışı kayıtlı redmi note 14 pro plus al her şey dahil 300 doları geçmez

yurtdışı kayıtlı redmi note 14 pro plus al her şey dahil 300 doları geçmez
Yd dirençli note 14 pro lar vardı 13 e 11 e falan ama alıştım ios a hem sıcak bakmıyor babam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdısı iphone al reis zaten birkac ay kullanıcam demissin o fiyatlara guzel iphone alırsın
Peder bey sıcak bakmıyor yd işine

Yd dirençli note 14 pro lar vardı 13 e 11 e falan ama alıştım ios a hem sıcak bakmıyor babam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peder bey sıcak bakmıyor yd işine
direnç değil artık server kayıt oluyor ama yd ye sıcak değilseniz yapacak bir şey yok

yurtdısı iphone al reis zaten birkac ay kullanıcam demissin o fiyatlara guzel iphone alırsın
katiliyorum kesinlikle bu hocama abimde ip16promax var yurtdisi sadece 4 ay sikinti cekiyor onuda ip 7 si var int acip oyle kullaniyor icloud baglayinca ip 7 deki arama direkt 16 ya yonlendiriliyor ordan hallediyor isini biliyorsundur belki zaten

Hocam o paraya gidin bi sıfır telefon alım 1000 kat daha iyi iphone 11mi kaldı Allah aşkına yıl 2025

Hocam o paraya 11k ya alacağım 0 note 14 pronun antutu 400 k 11 in 1.1milyon kamera daha iyi lens daha iyi yazılım daha iyi

alınmaz

Geri