- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,015
Bunu bile zor buldum dostum onu nerden bulayım. Yeni bir model diye muhtemelenhocam bunun 7800x3d için olan versiyonunu atabilir misin

Bunu bile zor buldum dostum onu nerden bulayım. Yeni bir model diye muhtemelenhocam bunun 7800x3d için olan versiyonunu atabilir misin
emeğine sağlık hocam :dBunu bile zor buldum dostum onu nerden bulayım. Yeni bir model diye muhtemelen![]()
1080p düşük ayarlarda mı oynuyorsun hocam?şuan işlemci benim ilk defa 70 dereceleri görüyor valorantta ekran kartı 53 c iyi mi? bilmiyorum![]()
Bak dönüp dolaşıp aynı noktaya çıkıyor. Şuan KS -30mv ya da ofset verse. Sadace kontrolcü ve çekirdek voltajına. Bu işlemci bu soğutucuyla dediğim noktaya gelmeyecek mi? Dürüst ol. Görünüyor zaten VDD yüksek büyük ihtimalle SOC da yüksektir. AIO alsa bile illa oynamak zorunda çünkü AMD kullanıyor.
Estağfurullah helal olsun bilgileniyoruz hocam bizde sorun yokTamam işte başta da dedim. Bu işlemci 9800x3d kadar agresif olmayan, hava soğutucu ile tutulacak bir işlemci. AIO alsada voltajlara ofset vermek zorunda. Umarım derdimi anlatmışımdır hocam. Mesajlarım kişisel değildi yanlış olmasın. Sürçü lisan ettiysek affola, kolay gelsin.
@4HMET678 hakkını helal et konunu biraz kirlettim.
yok viynet tek kapalı her şey açık birde vsync kapalı x16 msaa falan filan açık ilk defa bu değerleri alıyorum1080p düşük ayarlarda mı oynuyorsun hocam?
51-53 diyordun yükte. 70 olmaması lazım herhalde
Allah Allahhh bende anlamadım hocam.yok viynet tek kafalı her şey açık birde vsync kapalı x16 msaa falan filan açık ilk defa bu değerleri alıyorum
Valorant 3D cachei dibine kadar sömüren bir oyun, cache yükte olduğu için daha fazla ısınabilir.Allah Allahhh bende anlamadım hocam.
Belki windows update, virus taraması falan yapıyordur arka planda. Bakıver istersen.
Çünkü normalde buz gibi maşallah işlemcin.
Öyle ulu orta sürekli dersen nazar değer işte![]()
59*60 şuan garip geldi banaAllah Allahhh bende anlamadım hocam.
Belki windows update, virus taraması falan yapıyordur arka planda. Bakıver istersen.
Çünkü normalde buz gibi maşallah işlemcin.
Öyle ulu orta sürekli dersen nazar değer işte![]()
hocam misal 59 oluyor birden 65 çıkıyor iniyor 71 oluyor falan normal mi ?Valorant 3D cachei dibine kadar sömüren bir oyun, cache yükte olduğu için daha fazla ısınabilir.
Normal, anlık olarak devamlı voltajla oynanıyor yüke göre.59*60 şuan garip geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam misal 59 oluyor birden 65 çıkıyor iniyor 71 oluyor falan normal mi ?
Net olarak bir şey gelmiyor aklıma açıkçası. RPM bilgisinin okunduğu pin temassızlık falan yapıyor olabilir bağlantısı eğer düzgünce yapıldıysa.biosta işlemci fanı 0 rpm yazıyor fakat kule tipi soğutucu aktif çalışıyor neden böyle bilen varmı