Yardım Acer RTX4060 ve Casper RTX5060 Laptoplar Arasında Hangisini Tercih Etmeliyim?

https://www.vatanbilgisayar.com/cas...20h-rtx5060-8gb-32gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html 1. Seçenek

2. Seçenek https://www.vatanbilgisayar.com/ace...h8qWCJO5wC7SZAuyOYRfGV4GDsCIWYa0aAiHGEALw_wcB

Üniversiteye gidicem o yüzden alıyorum kampanya gelmiş peşin fiyatına 9 taksit hangisi daha iyi Casper 7000 tl Acer 5500 TL 9 taksit
Vade farksız 9 taksit var.

Vade farksız 9 taksit var.
Hocam yok gibi vade farksız 9 taksit vatandaki aynı fiyata 7000 e geliyor burası 8700 birde gamegaraj güvenemedim pek

Hocam yok gibi vade farksız 9 taksit vatandaki aynı fiyata 7000 e geliyor burası 8700 birde gamegaraj güvenemedim pek
7.100 TL, 8.700 değil. Vade farksız 9 taksit var.

GameGaraj, kasa alıp üzerine sadece kendi logosunu basan ve RAM vb. ekleyen bir marka. Ama kasaları çok kaliteli bir üretici TongFang'a üretiyorlar. Bu dizüstü bilgisayarın soğutması iyi ama hava akışı kısıtlı olduğundan dolayı stant kullanılması iyi olur.

Al sana 3 saat inceleme:

Hepsiburada Premium varsa eğer World ve Axess kredi kartlarında Vade farksız 9 taksit oluyor. Bu arada Yapı Kredi hesabın varsa eğer Hepsiburada Premium kredi kartı 5 dakika da çıkıyor.
Çok iyi fırsatta benim peder bunla uğraşmaz ya vatandaki excalibur veya aceri Alicam yüksek ihtimalle hangisini önerirsin

İkisi de değil bu bütçede çok daha mantıklı cihazlar var.
önerileriniz nedir o zaman benim için önemli olan taksit seçeneği ve şuan kampanya olan 9 taksit seçeneği
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abow bu iki laptopu da satın almayın ikisi de fiyatını hak etmiyor.
imkanlar diyim hocam excaliburu alıcam gibi duruyor

önerileriniz nedir o zaman benim için önemli olan taksit seçeneği ve şuan kampanya olan 9 taksit seçeneği
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imkanlar diyim hocam excaliburu alıcam gibi duruyor
Babanızı internetten alışveriş yapmayı ikna edin mağazalar kazık. Yılın belli dönemleri sadece f/p ürün çıkıyor bunlarda onu da akrabaya vs. stokluyorlar çalışanları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,279
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri