Arkadaşlar pc toplayacağım yardım

Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar merhaba 1 hafta içinde 9060xt sistem toplayacağım okula dönüş indirimlerini beklemelimiyim çok indirim olurmu tavsiye verirmisiniz.

Arkadaşlar merhaba 1 hafta içinde 9060xt sistem toplayacağım okula dönüş indirimlerini beklemelimiyim çok indirim olurmu tavsiye verirmisiniz.
Gaming gecesi indirimlerini takip ediyor musunuz?
Almadan önce yazın buradan yardımcı olurlar

Gaming gecesi indirimlerini takip ediyor musunuz?
Almadan önce yazın buradan yardımcı olurlar
evet takip ediyorum ama benim kendi topladığım sistem daha ucuza geliyor pcı express 5.0 ve taksit seçenekleri daha iyi oluyor gaming gecesindeki sistemlerdeki kasalar ve anakartlar çok kötü oluyor

40-45 k sistemi topladım pcı express 5.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacağım parçaları seçtim yani
RTX 5070 sistem alırsın dur.
Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.

Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.
ram yükseltilmesi lazım hocam 47 k ua çıkar bu sistem

Hocam aklıma yattı bu sistem soğutucuyu sıvı soğutma sipariş verecem ama aklıma şu takıldı anakartın ram için desteklediği maksimum ram frekansı 4800 diyor bu yükseltilebilirmi

Hocam aklıma yattı bu sistem soğutucuyu sıvı soğutma sipariş verecem ama aklıma şu takıldı anakartın ram için desteklediği maksimum ram frekansı 4800 diyor bu yükseltilebilirmi
Bu Z serisi anakart olduğu için 5600 MHz rahatlıkla verir.
Sıvı soğutucu olarak buna bakabilirsin. Abdullah Hacıgül son sistem videosunda Ryzen 7 7800X3D ile kullandı ve gayet iyi gözüküyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,406
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri