jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,682
mümkünse güvenli moda alıp öyle silin hocam daha sağlıklı olur.seçenekler doğru mu hocam?
mümkünse güvenli moda alıp öyle silin hocam daha sağlıklı olur.seçenekler doğru mu hocam?
phzyx silmene gerek yok diğer tikler doğrudur.güvenli modda şuan. Tikler doğru mudur?
hocam driver'ı sildik. Günceli mi yükleyelim? eski sürümü mü? eskiyse onu nasıl yükleyeceğim?phzyx silmene gerek yok diğer tikler doğrudur.
colorfulun otomatik kurması garipmiş belki çakışma olmuş olabilir.hocam driver'ı sildik. Günceli mi yükleyelim? eski sürümü mü? eskiyse onu nasıl yükleyeceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biz bir şeyi ellemeden eski bir driver yüklendi. Galiba Colorfulun programı yaptı.
sizin pcde olan sürüm hangisidir hocam ?576.88'i yüklemiş ama sorunlar aynı devam ediyor hocam.
şuan 580.97 ama onun ekran kartını 50 gün önce denemiştik benim pc'de. O zmn kaçtı bilmiyorum.sizin pcde olan sürüm hangisidir hocam ?
boşta 51 derece hocamBazen ssdler de yüksek sıcaklıklar da takılma oluyor. Kioxia ısınan bir marka. Ssd sicakliginizi kontrol edin
Sıcak hocam. Yükte 70 lere cikicaktir büyük ihtimal. Uzun süre o sıcaklarda takılma olur. Kendim de yaşadımşuan 580.97 ama onun ekran kartını 50 gün önce denemiştik benim pc'de. O zmn kaçtı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boşta 51 derece hocam
52 de olmaz. Ama böyle 20 30 dkdan sonra 70 leri falan görürse yapma olasılığı var.hocam şimdi denedim kasmaları falan yaşadım ama max 52 olmuş.