a serisi anakart bide 9060xt olmasından dolayı 60k etmez psu yu 80+ silver yada bronze ye düşürüp işlemciyi ryzen 5 7600x yap 9070xt 16gb alınabilir o fiyatlara
7600x pek içimi ısındıramıyor 7800x3d geleceğe yatırım gibi düşünüyorum.Anakart konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim pek anlamıyoruma serisi anakart bide 9060xt olmasından dolayı 60k etmez psu yu 80+ silver yada bronze ye düşürüp işlemciyi ryzen 5 7600x yap 9070xt 16gb alınabilir o fiyatlara
60.000TL'ye 9060xt almayın derim. Aşırı pahalı olmuş bu sistem. Ama illa ki alacğaım ben diyorsanız PSU'yu değiştirin.
Onun yerine bunlardan birini tercih edin:
Satıcıları pek güven vermiyor bana bunların.hepsiburada da 6.5 7 civarına çıkıyor fiyatı60.000TL'ye 9060xt almayın derim. Aşırı pahalı olmuş bu sistem. Ama illa ki alacğaım ben diyorsanız PSU'yu değiştirin.
Onun yerine bunlardan birini tercih edin:
7600x pek içimi ısındıramıyor 7800x3d geleceğe yatırım gibi düşünüyorum.Anakart konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim pek anlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satıcıları pek güven vermiyor bana bunların.hepsiburada da 6.5 7 civarına çıkıyor fiyatı
anakart olarak a serisi en düşük seridir verimli ve stabil fps alamayabilirsiniz işlemcin o anakarta güçlü geliyor en az b650 b850 bakman senin için ileride anakart arızalanma ihtimalin azalır genellikle a serileri ryzen 5 işlemcilerle performans gösteriyor b serileri a serilerine göre daha iyi parçalarla üretiliyor daha az ısınıyor amd de anakartlar a serisi giriş ve başlangıç serisi b serileri orta düzey ve üstü x serileri ise zirvedir o bütçenle rahat rahat b650/850 alabilirsin7600x pek içimi ısındıramıyor 7800x3d geleceğe yatırım gibi düşünüyorum.Anakart konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim pek anlamıyorum
atx anakart istersen
Çok teşekkür ederimanakart olarak a serisi en düşük seridir verimli ve stabil fps alamayabilirsiniz işlemcin o anakarta güçlü geliyor en az b650 b850 bakman senin için ileride anakart arızalanma ihtimalin azalır genellikle a serileri ryzen 5 işlemcilerle performans gösteriyor b serileri a serilerine göre daha iyi parçalarla üretiliyor daha az ısınıyor amd de anakartlar a serisi giriş ve başlangıç serisi b serileri orta düzey ve üstü x serileri ise zirvedir o bütçenle rahat rahat b650/850 alabilirsin
atx anakart istersen
https://www.amazon.com.tr/Gigabyte-...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Taksit ile alacağım için vade farksız taksit seçeneği olan bir yer bulmalıyımFSP Model VITA-850GM : Amazon.com.tr: Bilgisayar
FSP Model VITA-850GM : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Amazon gayet güvenilir.
Ayrıca gaming gen tr de gayet güvenilebilir.
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
incehesapta 3 ay peşin fiyatına 12 aya kadar taksit imkanıda varÇok teşekkür ederim
Taksit ile alacağım için vade farksız taksit seçeneği olan bir yer bulmalıyım
incehesapta 3 ay peşin fiyatına 12 aya kadar taksit imkanıda var
işlemci r7 7800x3d anakartını 500 tl ye b650 yap ekran kartı 9070xt 16gb ram ları 16x2 yap tek işlemci soğutucuyu ayrı alman lazım![]()
Genesis Ultra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Genesis Ultra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bu sisteme 5k daha verip oyun performansını %25 30 arasında iyileştirebilirsin
bence daha mantıklı
Game power in sıvı soğutucusu mevcut daha yeni almıştım.incehesapta 3 ay peşin fiyatına 12 aya kadar taksit imkanıda var
işlemci r7 7800x3d anakartını 500 tl ye b650 yap ekran kartı 9070xt 16gb ram ları 16x2 yap tek işlemci soğutucuyu ayrı alman lazım![]()
Genesis Ultra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Genesis Ultra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bu sisteme 5k daha verip oyun performansını %25 30 arasında iyileştirebilirsin
bence daha mantıklı
iyi bir termal macunla iyi sonuç alırsın thermalright tf8 baya iyi![]()
Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 Sıvı Soğutucu
Hem su bloğu hem de fanlar, desteklenen anakart yazılımı ile kontrol edilebilen ve senkronize edilebilen adreslenebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
ozaman attığımı alman daha mantıklı sonuçta taksitte var 9070 xt uzun yıllar yeterli performans vericektirGame power in sıvı soğutucusu mevcut daha yeni almıştım.