4500 TL'ye GTX 1080 Ti Alınır mı?

Yusuf6060

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4500
merhaba gtx 1080 ti alınır mı? rx 580 den gececeğim cok agır oyunlar oynamıyorum arada bir hikayeli oyunlar falan gtx 1080 ti i 4500 e alacağım fiyatı sizce nasıl

Fiyatı piyasaya göre düşük gözüküyor. Kartta gerçekten herhangi bir sorun yoksa alınabilir.

sanırım sorun yok zaten güvenilir bir yer
Güvenilir olup olmadığını bilemem ancak piyasa fiyatının ~%25 altına satıyor. Şu anda sahibinden.com'da görebildiğim güncel en ucuz sağlam GTX 1080 Ti ilanı 6200 TL. Kartta tamir vesaire olmadığından emin ol. Yerinde olsam kullanmayacak olsam bile al-sat amacıyla alırdım. Elbette bu dediğim kart kesinlikle sorunsuzsa geçerli.

Güvenilir olup olmadığını bilemem ancak piyasa fiyatının ~%25 altına satıyor. Şu anda sahibinden.com'da görebildiğim güncel en ucuz sağlam GTX 1080 Ti ilanı 6200 TL. Kartta tamir vesaire olmadığından emin ol. Yerinde olsam kullanmayacak olsam bile al-sat amacıyla alırdım. Elbette bu dediğim kart kesinlikle sorunsuzsa geçerli.
kullanmak aracı ile gecerli gerekli testleri yaparım 1 2 yıl kullanma amacı ile alacağım sonrasında satarım

dün 2. elde 4500 tl ye 3050 ladım biraz kovalayıp pazarlık yaparsan daha güncel kartlar bulabilirsin

Geri