- Reaksiyon skoru
- 409
yo konuşcamvalla 4070 alıcaktımda AŞŞIRI pahalı be bu ekonomide sende biliyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlamadığın konular hakkında konuşma gelip
yo konuşcamvalla 4070 alıcaktımda AŞŞIRI pahalı be bu ekonomide sende biliyon
Çok doğru valla kullanabilirsen masaustu sarar aslındavalla 4070 alıcaktımda AŞŞIRI pahalı be bu ekonomide sende biliyon
yotamam kardeşim sen çok havalısın hadi git artık uyku saatin yaklaşıyor.
modlar şunu bilgisizlikten ve okuduğu anlamamadan banlasınyo
neymiş masaüstü 4060ın laptop eşdeğeri öğrendin mi bari
tabi efendimmodlar şunu bilgisizlikten ve okuduğu anlamamadan banlasın
ben raporladım, sizde yanlış bilgi ve spamdan raporlayınmodlar şunu bilgisizlikten ve okuduğu anlamamadan banlasın
3060 ve 3060Ti ye yakınmış. senin dediğinin TAM AKSİ, ötede ağlayo
Ya hocam masaüstü ve laptop gpu sunu karşılaştıramazsın kart daha çok ısınmasın diye wat ve diğer değerleri düşürülür ki hem laptoba hemde karta zarar gelmesin o zanan insanlar hep laptop gpu su alsınlar minicik zaten ne gerek var kocaman kartı almaya lütfen doğru bilgi verelimyo
Ben açıkladım arkadaşa anlayıp anlamamak ona kalmış tabikide yıllardır pc sektöründeyim ilk kez laptop ve nornal gpu ların aynı güçte olduğunu duydumben raporladım, sizde yanlış bilgi ve spamdan raporlayın
3060 ve 3060Ti ye yakınmış. senin dediğinin TAM AKSİ, ötede ağla
Adamı işinden edeceksin çok ayıp kınıyorum seni. Kendisinin gece yatarken laptop ile yattığı iddia ediliyor o kadar seviyor laptopları.kanka sen pc önerme ya en iyisi
GT710M kullandım normal GT710'a göre daha performanslı diyorlardı. Ama bu yine de denk oldukları anlamına gelmiyor, vram farklı bir kere sanırım bir de power consumption dedikleri bir şey var o da farklı.Ben açıkladım arkadaşa anlayıp anlamamak ona kalmış tabikide yıllardır pc sektöründeyim ilk kez laptop ve nornal gpu ların aynı güçte olduğunu duydum
Karşılaştırabilirsin ve 4060 için sonuç aynıdır. 4070 için %40 fark var her kart için farklı.Ya hocam masaüstü ve laptop gpu sunu karşılaştıramazsın kart daha çok ısınmasın diye wat ve diğer değerleri düşürülür ki hem laptoba hemde karta zarar gelmesin o zanan insanlar hep laptop gpu su alsınlar minicik zaten ne gerek var kocaman kartı almaya lütfen doğru bilgi verelim
Ben açıkladım arkadaşa anlayıp anlamamak ona kalmış tabikide yıllardır pc sektöründeyim ilk kez laptop ve nornal gpu ların aynı güçte olduğunu duydum
Yeni nesilde gözde gorulur dev farklar olabiliyor tdp değerine göre değişir ama zaten ısındığı için oc yapnak çokta akıl karı bir iş değil benceAdamı işinden edeceksin çok ayıp kınıyorum seni. Kendisinin gece yatarken laptop ile yattığı iddia ediliyor o kadar seviyor laptopları.
GT710M kullandım normal GT710'a göre daha performanslı diyorlardı. Ama bu yine de denk oldukları anlamına gelmiyor, vram farklı bir kere sanırım bir de power consumption dedikleri bir şey var o da farklı.
GT 710M vs GT 710 [2-Benchmark Showdown]
NVIDIA GT 710 vs GT 710M: technical specs, games and benchmarks.technical.city
Benchmarkta tam tersi söyleniyor demek ki laptop gpu'lar yaklaşsa da aynı performansı veremiyor. Overclock ile ya yaklaşır ya geçer ucu ucuna.
Tdp değerine göre değişir hocamKarşılaştırabilirsin ve 4060 için sonuç aynıdır. 4070 için %40 fark var her kart için farklı.
Isınmayanlarda var elbette teknoloji geliştikçe standartlar değişiyor ama base halleri ile 1 2 fps oynama olacağından yine denk demek pek doğru gelmiyor bana. Ya geçer ya da daha az performans verir yine de denk olacağı anlamına gelmez çünkü 4060 laptopa oc yaparsan masaüstü olana da oc yapılabilir. Masaüstü versiyonuna oc yapmak daha sağlıklı olacaktır daha iyi performans verecektir zaten. Yani iki tarafta haksız diyemem lakin laptop kartları ile masaüstü kartları aynı değil demek bana daha sağlıklı geliyor hani 100 adet kart varsa 1 2 tanesi yakın performans verir masaüstüne yakın o yüzden şov yapmamak lazım.Yeni nesilde gözde gorulur dev farklar olabiliyor tdp değerine göre değişir ama zaten ısındığı için oc yapnak çokta akıl karı bir iş değil bence
Aynı şekilde kocaman pc gpu ları ile laptop glu larını karşılaştırmak zaten yanlışIsınmayanlarda var elbette teknoloji geliştikçe standartlar değişiyor ama base halleri ile 1 2 fps oynama olacağından yine denk demek pek doğru gelmiyor bana. Ya geçer ya da daha az performans verir yine de denk olacağı anlamına gelmez çünkü 4060 laptopa oc yaparsan masaüstü olana da oc yapılabilir. Masaüstü versiyonuna oc yapmak daha sağlıklı olacaktır daha iyi performans verecektir zaten. Yani iki tarafta haksız diyemem lakin laptop kartları ile masaüstü kartları aynı değil demek bana daha sağlıklı geliyor hani 100 adet kart varsa 1 2 tanesi yakın performans verir masaüstüne yakın o yüzden şov yapmamak lazım.
Vada isimli olan kullanıcıya da pek bulaşmamak lazım zaten dediğim dediğimdir tarzında takılıyor.