Shein indirimli ürünler

5 paket evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne hatası veriyor? Telefon değişebilirsin
Evde telefon kalmadı 2. Uygulama olarak ekledim ama hesap oluşturmaya izin vermiyor bir şeyler ters gitti gibi bir şey yazıyor

Evde telefon kalmadı 2. Uygulama olarak ekledim ama hesap oluşturmaya izin vermiyor bir şeyler ters gitti gibi bir şey yazıyor
Farklı tel no kullan, wifi yerine mobil veriye geç, vpn kullan veya biraz ara ver bendede oldu 1 gün sonra düzelmişti

Hocam sizce şu şarjlı tornavida seti gümrükten geçer mi? Bazı videolarda görüyorum hoşuma gidiyor.
%50 ihtimalle ya geçer ya geçmez, eğer geçmezse para iadesi olmayabilir onu düşünerek al

kanka o bende de oldu :D çok fazla farklı hesaptan alınca shein engelliyor heralde :D farklı telefonda mobil veriyle açıp aldım vallaha o kadar kafayı yedik artık

Wifi adaptörü var mıdır önerebileceğiniz ethernet çekmekle uğraşmak istemiyorum.

270e geldi. Metal yapbozlar eğlenceli oluyor tavsiye ederim.
Kulaklığın modeli nedir?

Wifi adaptörü var mıdır önerebileceğiniz ethernet çekmekle uğraşmak istemiyorum.

Kulaklığın modeli nedir?
Kz castor

Kulaklığın modeli nedir?
KZ KZ Castor

Ne kadar hocam?
İndirim ve puan ile birlikte 250 civarına geliyor.

elinde kod yazan coca cola kapağı varsa daha daha uygulamandan nays bakiyesi al daha uyguna gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,021
Üyeler
187,608
Son üye
barbarianking
Geri