Ayrıca Vodafone pay %10 olarakta geri veriyor. Total 500tl lik ürün aldım 50tl geri verdi 1 siparişim bedavaya gelmiş gibi oldu.coca kola 1lt zero kapaklarını dahadaha uygulamasından okutup nays bakiyesi alırsanız ürünleri biraz daha uyguna alabilirsiniz.
3 tane kalmış, 5dk sürmez alma düşüncen varsaTermal pedi alıp almama konusunda kararsızım. 100 tanr olması güzel de üşeniyorum
30 lira zaten, gelsin bari3 tane kalmış, 5dk sürmez alma düşüncen varsa
Ugreen 45w lık olanı var 170 e geliyordu markalı en azından. Aceleniz yoksa puan kısmında günlük giriş yaparak daha fazla puan toplanabilir,daha ucuza gelir.hangisini alayım kararsız kaldım
Üşengeçliğimden vazgeçtim ama pişman olacağım30 lira zaten, gelsin bari
evet gördüm dediğiniz ürünü fakat indirim kuponu 19 saat sonra bitiyorUgreen 45w lık olanı var 170 e geliyordu markalı en azından. Aceleniz yoksa puan kısmında günlük giriş yaparak daha fazla puan toplanabilir,daha ucuza gelir.
O yenileniyor 2 günlük hesabımda silinmedi daha puan biriktiyorumevet gördüm dediğiniz ürünü fakat indirim kuponu 19 saat sonra bitiyor
iyi o zaman düşüneyim biO yenileniyor 2 günlük hesabımda silinmedi daha puan biriktiyorum
Ne kadar tutuyor hocamÜşengeçliğimden vazgeçtim ama pişman olacağım
30 tlNe kadar tutuyor hocam