ALDACI
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
150ye geliyor şuandawn modeli 45 tl ye geliyordu da bitmişti en son
150ye geliyor şuandawn modeli 45 tl ye geliyordu da bitmişti en son
hocam dfi niye en iyisi dediniz? castor onun yerine gelmiş bir model ve daha yeni olan pro sürümü de çıkardı ben kendim castor pro aldımD-fi, zvx, zsn pro, pisces, castor pro,libra, edc pro, edx pro
En İyiden ortalamaya doğru sıraladım
Bütçene göre al
Hocam 2 çift eldiven 44 yazmışsın vergisiz hali mi?hocam dfi niye en iyisi dediniz? castor onun yerine gelmiş bir model ve daha yeni olan pro sürümü de çıkardı ben kendim castor pro aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 adet, Deri Ağırlık Kaldırma Eğitim Eldiveni, Avuç İçi Koruması, Kadın ve Erkek Fitness, Jimnastik, Kavrama Çekme, Ağırlık Kaldırma Egzersizi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
2 çift fitness eldiveni 44 liraya geliyor.
Mikrofonsuz versiyonu stokta 70tldawn modeli 45 tl ye geliyordu da bitmişti en son
1 kaç youtube videosunda dfi çok iyi diyorlardı o yüzden yazdımhocam dfi niye en iyisi dediniz? castor onun yerine gelmiş bir model ve daha yeni olan pro sürümü de çıkardı ben kendim castor pro aldım
link var mı hocam bende 94tlMikrofonsuz versiyonu stokta 70tl
vergili hali kargo korumasını kaldırın kupon ve puanları etkinleştirinHocam 2 çift eldiven 44 yazmışsın vergisiz hali mi?
Normal Castor(mic) önerir misin hocam ? 261e geliyorvergili hali kargo korumasını kaldırın kupon ve puanları etkinleştirin
öneririm hocam ben de micsiz castor pro aldım 365'e geliyor.Normal Castor(mic) önerir misin hocam ? 261e geliyor
Alınır mı?WiFi 6E Kablosuz Kart Intel AX210 Üç Bantlı 5400Mbps 2.4GHz/5GHz/6GHz
Shein 238tl![]()
WiFi 6E Kablosuz Kart Intel AX210 Üç Bantlı 5400Mbps 2.4GHz/5GHz/6GHz Ağ
api-shein.shein.com
Trde 1300tl
Laptop için olabilir, masaüstü için anten ile uyumlu giriş gerekiyor.Alınır mı?