Ayrıntılı Psu seçimi

FroZe

80+
Reaksiyon skoru
29
Hayırlı günler dilerim sistemi ve seçenekleri aşşağıya bırakıyorum sizce hangi kasa ve psu yu almalıyım ayrıntılı bir şekilde(korumalar,TR,Ripple,VR,kapasitör,holdup,vb...)bakış yaparsanız sevinirim 1 kere alalım güzel alalım açısından tecrübeli sizlere danışmak istedim.

Ryzen 5 7600
5060ti 16gb
B650m r
16gb Ram
1tb ssd

Ekler

• 1000074192.webp
    1000074192.webp
    78.1 KB · Hit: 31
  • 1000074191.webp
    1000074191.webp
    75 KB · Hit: 28
  • 1000074189.webp
    1000074189.webp
    79 KB · Hit: 22
  • 1000074190.webp
    1000074190.webp
    83.7 KB · Hit: 21
  • 1000074193.webp
    1000074193.webp
    80.1 KB · Hit: 29
Hayırlı günler dilerim sistemi ve seçenekleri aşşağıya bırakıyorum sizce hangi kasa ve psu yu almalıyım ayrıntılı bir şekilde(korumalar,TR,Ripple,VR,kapasitör,holdup,vb...)bakış yaparsanız sevinirim 1 kere alalım güzel alalım açısından tecrübeli sizlere danışmak istedim.

Ryzen 5 7600
5060ti 16gb
B650m r
16gb Ram
1tb ssd
Vento olanı al pişman etmez fspnin psu oluyor içinde üzmez.

Bitfenix veya vento, cougar olanlardan biri olabilir. Zaten o bütçeye o aralığa, o tarz markaların alt ürünleri olur. Çok seçenek yok yani.

Yani o rakamlara ripple durumu çok iyi , kapasitör kalitesi orta ve üst sınıf gibi durumlar pek olmaz. Sayılan markalardan birini tercih edebilirsiniz. Kişisel tavsiyem bunların arasında frisby ve rampage den uzak dururdum. Gerçi diğerleri de kötünün iyisi çünkü bütçeye göre markların alt ürünleri.

Ryzen 5 7600
5060ti 16gb
B650m r
16gb Ram
1tb ssd
Sistem için bütçeniz nedir? Daha iyileri olabilir.

Sistem için bütçeniz nedir? Daha iyileri olabilir.
Sistemi hazır aldığım için kasayı direk değiştiremiyorum ayrı ayrı alamıyorum malesef incehesaptan aldığım için incehesaptan 1 kasa önerirsrniz ben ekletmr yapmaya çalışırım bütçe 5000 civarı

Bitfenix veya vento, cougar olanlardan biri olabilir. Zaten o bütçeye o aralığa, o tarz markaların alt ürünleri olur. Çok seçenek yok yani.

Yani o rakamlara ripple durumu çok iyi , kapasitör kalitesi orta ve üst sınıf gibi durumlar pek olmaz. Sayılan markalardan birini tercih edebilirsiniz. Kişisel tavsiyem bunların arasında frisby ve rampage den uzak dururdum. Gerçi diğerleri de kötünün iyisi çünkü bütçeye göre markların alt ürünleri.
Biliyorum bende hangisi en iyisi olur diye sormuştum zaten bu bütçrye aşırı iyi bir şey beklemiyorum sadece güvenli olsun çünkü biraz pahalı bir kasa alıyorum patlatmasın bizi

Bitfenix'de berbat. Cougarda ki psu stc modeliyse DC-DC yok. Vento tek seçenek kalıyor.

Neden işte? İlla bu sistemi mi alacaksınız? Kasa özelleştirmeleri bukadar pahalı olduğuna göre kötü bir sistem.
Evet illaha bu sistemi alacağım çok meraklandınız ben yazayım size
5060ti 16gb
5 7600
16gb Ram
B650m r
1tb ssd
Kasa özelleştirmeleri pahalı değil ben size yukardan foto attım daha düşük seçimlerde var fakat kötü olduğunu biliyorum ondan onları listeye bile almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuya bakarsanız psu başlığı altında psu önerisi istiyorum sistem önerisi veya sistemle alakası olan bişi istemiyorum daha iyi seçim için sistemi istediğinizi biliyorum fakat sistemin iyi veya kötü olması veya seçilmesi sizi ilgilendirmez

Evet illaha bu sistemi alacağım çok meraklandınız ben yazayım size
5060ti 16gb
5 7600
16gb Ram
B650m r
1tb ssd
Kasa özelleştirmeleri pahalı değil ben size yukardan foto attım daha düşük seçimlerde var fakat kötü olduğunu biliyorum ondan onları listeye bile almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuya bakarsanız psu başlığı altında psu önerisi istiyorum sistem önerisi veya sistemle alakası olan bişi istemiyorum daha iyi seçim için sistemi istediğinizi biliyorum fakat sistemin iyi veya kötü olması veya seçilmesi sizi ilgilendirmez
Sistem bu heralde. Bütçenizi biraz arttırıp bu sistemi alabilirsin:
Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var. Siz daha iyi bir sistem alın diye bütçe istiyorum. Ayrıca bu sistemi beğenmeseniz bile PCKolik'te yine daha iyi ve daha ucuz bir RTX 5060 Ti 16 GB sistem var.

Geri