Ayrıntılı Psu seçimi

Bitfenix'de berbat. Cougarda ki psu stc modeliyse DC-DC yok. Vento tek seçenek kalıyor.
Bitfenix daha önce orta ürünü kullandım fena değildi. Tabi bu kasadakini bilmiyorum hangi model. Genelde de yukarda belirttim gibi bu tarz kasalara ucuz olsun diye ucuz mal konuyor. Vento fsp modeli kullanıyor aralarında en elle tutulur o olabilir.

Bitfenix daha önce orta ürünü kullandım fena değildi. Tabi bu kasadakini bilmiyorum hangi model. Genelde de yukarda belirttim gibi bu tarz kasalara ucuz olsun diye ucuz mal konuyor. Vento fsp modeli kullanıyor aralarında en elle tutulur o olabilir.
Bpa600 veya bpab600 modeli var içinde. Ikiside kötü modeller.

Sistem bu heralde. Bütçenizi biraz arttırıp bu sistemi alabilirsin:
Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var. Siz daha iyi bir sistem alın diye bütçe istiyorum. Ayrıca bu sistemi beğenmeseniz bile PCKolik'te yine daha iyi ve daha ucuz bir RTX 5060 Ti 16 GB sistem var.
Hayır sistem hero xt ben özelleştirme ile 45 fln oluyor
5060ti 16gb asus
5 7600
Asus prime b650m r
Wd Black 1tb 7200/6900
Kingston 16gb 5600 , cl36
Vento vg12al 750w
Cm hyper 212

Sizin sistem de güzel fakat soğutucu yok Ram ve ssd bence değişmeli fakat değiştircek pek seçenek yok gibi bütçe arttırmadan fazla

Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yapmanız yeterli. SSD özelleştirmesi gereksiz ve RAM'i sonradan 32 GB yaparsınız.
Bence gerek yok ramlerin gecikme süresi aşırı fazla , ssdnin okuma yazma hızı düşük , kasayı bilmiyorum nasıl bakmadım , soğutucu eklenecek 5070 ile arasında zaten 20 30 fps var tamam önemli ama bence gerek yok, işlemci amd istiyorum .

Geri