- Reaksiyon skoru
- 3
başlıktaki gibi en az 750w 5000tl altı psu arıyorum en düşük B- olur
A seviyesi PSU. Delta 1000W önerecektim ama stoğu bitmiş.başlıktaki gibi en az 750w 5000tl altı psu arıyorum en düşük B- olur
bütçe max 5000 üstüne çıkamamhttps://www.n11.com/urun/msi-a750gl...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel bunu bulabildim gamedias diye bir marka markayı bilmediğim için önermedim
bu iyi duruyor hocam buna bir bakayımA seviyesi PSU. Delta 1000W önerecektim ama stoğu bitmiş.
kapasitör markası önemli hocam powerlarda japon kapasitör olması lazım birde ne kadar gücü tutabilecek oda önemli soğutması nasılbütçe max 5000 üstüne çıkamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu iyi duruyor hocam buna bir bakayım
b tier gözüküyor ama sizin attığınız. raijintek cratos A tier.kapasitör markası önemli hocam powerlarda japon kapasitör olması lazım birde ne kadar gücü tutabilecek oda önemli soğutması nasıl
hocam bu psunun üreticisinin kendi sitesine giremiyorum sizde açılıyor mu?Bunu al geç hiç düşünme bile o bütçede.
girilmiyor sitelerine.hocam bu psunun üreticisinin kendi sitesine giremiyorum sizde açılıyor mu?
eee korumalarıne nereden bakıcam?girilmiyor sitelerine.
ben girebiliyorum sıkıntı yok.hocam bu psunun üreticisinin kendi sitesine giremiyorum sizde açılıyor mu?
eee korumalarıne nereden bakıcam?![]()