🔥İndirim AOC Q27G4XF 2K 180 Hz 7.598 TL

Bende bu aoc nin 24 inç 2k monitörü var ,27 ye geçilir mi merak etmişimdir hep

alamiyorumki bende ptt de sıkıntı var ve monitörden memnunmusunuz
Normal de memnunum sıkıntım yok yüksek ihtimal kullanmaya devam ederim masrafa girmeye gerek yok

Normal de memnunum sıkıntım yok yüksek ihtimal kullanmaya devam ederim masrafa girmeye gerek yok
yapıştırdım bende ama viewsonic 185 hz de 7300 e düşmüş o mu daha iyidir acaba pro 2 serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.google.com/url?sa=t&sou...AQFnoECEAQAQ&usg=AOvVaw2-1kcPCCXaN9qF_UP7qFYS
bumu aocmu hocam

Ekler

• 1000071224.webp
    1000071224.webp
    26.4 KB · Hit: 30
Hepsiburadadan KTC 27" H27T22C mi pttavmden bu mu daha mantıklı beyler.Hangisi daha iyidir.Ölüpiksel çıkma durumunda yardımcı olunmamasından korkuyorum @İsimbulamajim

Son düzenleme:
24 inç 2k gelene kadar bekleyecem
rekabetçi oyuncu olarak bende senin gibiydim 24 inç yeterli stanadrt olarak kabul ediyordum.ama 27 inç abartılacak kadar büyük değil.tam oturdu diyebilirim.32 inç abartı olabilir.çünkü rekabetçi oyunlarda gözünü çevirmek zorynda kalacağından zaman kaybından dezavantaj sağlar bu.rekabetçi oyunlarda insan genelde zirveye oynar. 1 saniyelik gecikmeler bile ölmen demektir.ama 27 inç tam oturdu bana göre.hem büyük ekran.hem de göz hakimiyeti bakımından yeterli.ama 32 inçi rekabetçi oyunlar için tavsiye etmem.en azından monitöre yakın mesafeden bakanlar için.ama arada göz halimiyetini sağlayacak kadar mesafe varsa misal 5 m veya 10m gibi ozaman 49 inç bile olur.

rekabetçi oyuncu olarak bende senin gibiydim 24 inç yeterli stanadrt olarak kabul ediyordum.ama 27 inç abartılacak kadar büyük değil.tam oturdu diyebilirim.32 inç abartı olabilir.çünkü rekabetçi oyunlarda gözünü çevirmek zorynda kalacağından zaman kaybından dezavantaj sağlar bu.rekabetçi oyunlarda insan genelde zirveye oynar. 1 saniyelik gecikmeler bile ölmen demektir.ama 27 inç tam oturdu bana göre.hem büyük ekran.hem de göz hakimiyeti bakımından yeterli.ama 32 inçi rekabetçi oyunlar için tavsiye etmem.en azından monitöre yakın mesafeden bakanlar için.ama arada göz halimiyetini sağlayacak kadar mesafe varsa misal 5 m veya 10m gibi ozaman 49 inç bile olur.
attigim viewsonicten iyi mi? sizce

aga benim şu an kullandığım aoc 27 inç ama 1080p memnun değilim o yüzden birde 2ksını denemek lazım

aga benim şu an kullandığım aoc 27 inç ama 1080p memnun değilim o yüzden birde 2ksını denemek lazım
bilemem ben 24 inç 1080p kullandım (https://www.hepsiburada.com/aoc-23-...g-monitor-p-HBCV00005TF5MV?magaza=Hepsiburada) çok güzel görüntü kalitesi vardı ama renk bozuklukları yapabiliyordu.mesela bir renk pembemsiye dönebiliyordu sanırım.ayrıca uzaktan yatarak film seyrederken yanlardan da renk bozuklukları soluklaşmalar yaşanıyordu.güya 178 deerece açsısı var.renkler solukjlaştıktan sonra ıps nin anlamı ne .tn panel kullanırız daha iyi.

DEY Elektronik, İtopya ile aynı bilmiyorsanız. Mis gibi fiyat. Renk gamutu yüksek, parlaklığı iyi ve kontrast oranı IPS ortalamasından biraz daha yüksek. Düşük bütçede 2K monitör arayan kişiler kaçırmasın.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler.
gönderici dey teknloji güvenilir mi bide rtx 3060 12 gb r5 5600 2k kullanılırmı

Geri