bu seride ölü piksel garantisi var sanırım aoc daKTC mi? AOC mi? kararsız kaldım.
bu seride ölü piksel garantisi var sanırım aoc daKTC mi? AOC mi? kararsız kaldım.
hocam ktc indirimde şu an, direkt acımadan çektim xD teşekkür ederimbu seride ölü piksel garantisi var sanırım aoc da
alamiyorumki bende ptt de sıkıntı var ve monitörden memnunmusunuzBende bu aoc nin 24 inç 2k monitörü var ,27 ye geçilir mi merak etmişimdir hep
Normal de memnunum sıkıntım yok yüksek ihtimal kullanmaya devam ederim masrafa girmeye gerek yokalamiyorumki bende ptt de sıkıntı var ve monitörden memnunmusunuz
yapıştırdım bende ama viewsonic 185 hz de 7300 e düşmüş o mu daha iyidir acaba pro 2 serisiNormal de memnunum sıkıntım yok yüksek ihtimal kullanmaya devam ederim masrafa girmeye gerek yok
https://www.google.com/url?sa=t&sou...AQFnoECEAQAQ&usg=AOvVaw2-1kcPCCXaN9qF_UP7qFYSNormal de memnunum sıkıntım yok yüksek ihtimal kullanmaya devam ederim masrafa girmeye gerek yok
rekabetçi oyuncu olarak bende senin gibiydim 24 inç yeterli stanadrt olarak kabul ediyordum.ama 27 inç abartılacak kadar büyük değil.tam oturdu diyebilirim.32 inç abartı olabilir.çünkü rekabetçi oyunlarda gözünü çevirmek zorynda kalacağından zaman kaybından dezavantaj sağlar bu.rekabetçi oyunlarda insan genelde zirveye oynar. 1 saniyelik gecikmeler bile ölmen demektir.ama 27 inç tam oturdu bana göre.hem büyük ekran.hem de göz hakimiyeti bakımından yeterli.ama 32 inçi rekabetçi oyunlar için tavsiye etmem.en azından monitöre yakın mesafeden bakanlar için.ama arada göz halimiyetini sağlayacak kadar mesafe varsa misal 5 m veya 10m gibi ozaman 49 inç bile olur.24 inç 2k gelene kadar bekleyecem
attigim viewsonicten iyi mi? sizcerekabetçi oyuncu olarak bende senin gibiydim 24 inç yeterli stanadrt olarak kabul ediyordum.ama 27 inç abartılacak kadar büyük değil.tam oturdu diyebilirim.32 inç abartı olabilir.çünkü rekabetçi oyunlarda gözünü çevirmek zorynda kalacağından zaman kaybından dezavantaj sağlar bu.rekabetçi oyunlarda insan genelde zirveye oynar. 1 saniyelik gecikmeler bile ölmen demektir.ama 27 inç tam oturdu bana göre.hem büyük ekran.hem de göz hakimiyeti bakımından yeterli.ama 32 inçi rekabetçi oyunlar için tavsiye etmem.en azından monitöre yakın mesafeden bakanlar için.ama arada göz halimiyetini sağlayacak kadar mesafe varsa misal 5 m veya 10m gibi ozaman 49 inç bile olur.
bilmiyorum isim bulamadıma sorsan daha iyi.attigim viewsonicten iyi mi? sizce
aga benim şu an kullandığım aoc 27 inç ama 1080p memnun değilim o yüzden birde 2ksını denemek lazımrekabetçi oyuncu olarak bende senin gibiydim 24 inç yeterli stanadrt olarak kabul ediyordum.ama 27 inç abartılacak kadar büyük değil.tam oturdu diyebilirim.32 inç abartı olabilir.çünkü rekabetçi oyunlarda gözünü çevirmek zorynda kalacağından zaman kaybından dezavantaj sağlar bu.rekabetçi oyunlarda insan genelde zirveye oynar. 1 saniyelik gecikmeler bile ölmen demektir.ama 27 inç tam oturdu bana göre.hem büyük ekran.hem de göz hakimiyeti bakımından yeterli.ama 32 inçi rekabetçi oyunlar için tavsiye etmem.en azından monitöre yakın mesafeden bakanlar için.ama arada göz halimiyetini sağlayacak kadar mesafe varsa misal 5 m veya 10m gibi ozaman 49 inç bile olur.
bilemem ben 24 inç 1080p kullandım (https://www.hepsiburada.com/aoc-23-...g-monitor-p-HBCV00005TF5MV?magaza=Hepsiburada) çok güzel görüntü kalitesi vardı ama renk bozuklukları yapabiliyordu.mesela bir renk pembemsiye dönebiliyordu sanırım.ayrıca uzaktan yatarak film seyrederken yanlardan da renk bozuklukları soluklaşmalar yaşanıyordu.güya 178 deerece açsısı var.renkler solukjlaştıktan sonra ıps nin anlamı ne .tn panel kullanırız daha iyi.aga benim şu an kullandığım aoc 27 inç ama 1080p memnun değilim o yüzden birde 2ksını denemek lazım
gönderici dey teknloji güvenilir mi bide rtx 3060 12 gb r5 5600 2k kullanılırmıDEY Elektronik, İtopya ile aynı bilmiyorsanız. Mis gibi fiyat. Renk gamutu yüksek, parlaklığı iyi ve kontrast oranı IPS ortalamasından biraz daha yüksek. Düşük bütçede 2K monitör arayan kişiler kaçırmasın.
![]()
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSy - PttAVM
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler.
Rehber: AOC Q27G4XF 2k 180Hz İPS monitör alınır mı?
Renk gamutu Bir incelemede %92, diğerinde %89 DCI-P3 çıkmış. SRGB volume değeri sadece birinde ölçülmüş onda da %130 çıkmış. Geniş renk gamutuna sahip, muadil modellerle aynı seviyede. Kontrast oranı ve Parlaklık Maksimum parlaklık bir incelemede 370nit, diğerinde 380nit çıkıyor. Minimum...www.technopat.net