LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,359
12.999 TL.

12.999 TL.
Bro fps oynadığım için 34 dev ekran gibi gelir bana ayrıca 9060 XT den 9070 XT 5070 ti yada üst modellerini bekleyip aklımda onlara geçmek var fakat aklımda şuda var 2k oled fantazi yada 4k dual IPS ekranlar var fps oyuncusu için gider mi? Mesela rekabetçi oyunlar valo CS2 vb oyunlar için hocam ayın 20 sinde 100k temizinden elimde olacak astronomik rakamlara pek çıkmak istemiyorum monitör ekipman gibi ürünlerde mesela desen kk anakarta psu ya işlemciye ekran kartına bas parayı acımam bile 1 dj olsun ama monitör klavye mouse vb ürünlere astronomik rakamlar basmak saçma geliyor bana sizce ne yapmalıyım?Sizin maksimum bütçeniz neydi, hangi oyunları oynuyorsunuz ve 34 inç büyük vb. olsun mu?
FPS oyuncusu için fazla gereksiz değil mi? Bir de yanına 50 bin TL TN panel monitör çekin isterseniz.
Ne gereksiz mi hocam o kadar çok metin yazdım ki hatırlamıyorum neye dediğiniFPS oyuncusu için fazla gereksiz değil mi? Bir de yanına 50 bin TL TN panel monitör çekin isterseniz.
Ne gereksiz mi hocam o kadar çok metin yazdım ki hatırlamıyorum neye dediğini
Hocam fps de ben kendimi tatmin edemiyorum o yüzden.upgrade etmek istiyorum ekran kartını yoksa dediğiniz.gibi şuan acil bir ihtiyaç değil ekran kartıMonitör olarak bunun stoğa gelmesini bekleyebilirsiniz. Dediğiniz gibi sadece FPS oyunları oynuyorsanız eğer ekran kartını değiştirmeniz gereksiz.![]()
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam 5070 e 1080 p alsam daebogaz yaparmi oyunlardabenim monitörde 1 ms gtg de açamadıktan sonra boş.ters ghosting yapıyor.4-5 ms gtg yeterli.
Bende merak ettim9k ya bunu almıstım hata mı ettim.Msi 27" g272qpf e2 Aoc daha mı iyidir
Hocam bu konuda ki ürün fiyatına göre rakipsiz mi? Ona göre almayı düşünüyorum yarın öbür gün karşıma bu fiyatta.yada daha ucuza iyisi çıkmasın birdenMonitör olarak bunun stoğa gelmesini bekleyebilirsiniz. Dediğiniz gibi sadece FPS oyunları oynuyorsanız eğer ekran kartını değiştirmeniz gereksiz.![]()
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fiyatına göre kalite performans olarak rakipsiz mi hocam ona göre alcam?DEY Elektronik, İtopya ile aynı bilmiyorsanız. Mis gibi fiyat. Renk gamutu yüksek, parlaklığı iyi ve kontrast oranı IPS ortalamasından biraz daha yüksek. Düşük bütçede 2K monitör arayan kişiler kaçırmasın.
![]()
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSy - PttAVM
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler.
Rehber: AOC Q27G4XF 2k 180Hz İPS monitör alınır mı?
Renk gamutu Bir incelemede %92, diğerinde %89 DCI-P3 çıkmış. SRGB volume değeri sadece birinde ölçülmüş onda da %130 çıkmış. Geniş renk gamutuna sahip, muadil modellerle aynı seviyede. Kontrast oranı ve Parlaklık Maksimum parlaklık bir incelemede 370nit, diğerinde 380nit çıkıyor. Minimum...www.technopat.net
Evet.Fiyatına göre kalite performans olarak rakipsiz mi hocam ona göre alcam?
Eminmiyiz hocam f/p kralı diyebilir miyiz? Fps oyunlarında da fark yaratır mı hocam görüntü kalite açısından ghosting kronik problem vesairesi var mı.urunun?Evet.