🔥İndirim AOC Q27G4XF 2K 180 Hz 7.598 TL

Sizin maksimum bütçeniz neydi, hangi oyunları oynuyorsunuz ve 34 inç büyük vb. olsun mu?
Bro fps oynadığım için 34 dev ekran gibi gelir bana ayrıca 9060 XT den 9070 XT 5070 ti yada üst modellerini bekleyip aklımda onlara geçmek var fakat aklımda şuda var 2k oled fantazi yada 4k dual IPS ekranlar var fps oyuncusu için gider mi? Mesela rekabetçi oyunlar valo CS2 vb oyunlar için hocam ayın 20 sinde 100k temizinden elimde olacak astronomik rakamlara pek çıkmak istemiyorum monitör ekipman gibi ürünlerde mesela desen kk anakarta psu ya işlemciye ekran kartına bas parayı acımam bile 1 dj olsun ama monitör klavye mouse vb ürünlere astronomik rakamlar basmak saçma geliyor bana sizce ne yapmalıyım?

Ne gereksiz mi hocam o kadar çok metin yazdım ki hatırlamıyorum neye dediğini
Monitör olarak bunun stoğa gelmesini bekleyebilirsiniz. Dediğiniz gibi sadece FPS oyunları oynuyorsanız eğer ekran kartını değiştirmeniz gereksiz.

Monitör olarak bunun stoğa gelmesini bekleyebilirsiniz. Dediğiniz gibi sadece FPS oyunları oynuyorsanız eğer ekran kartını değiştirmeniz gereksiz.
Hocam fps de ben kendimi tatmin edemiyorum o yüzden.upgrade etmek istiyorum ekran kartını yoksa dediğiniz.gibi şuan acil bir ihtiyaç değil ekran kartı

9k ya bunu almıstım hata mı ettim.Msi 27" g272qpf e2 Aoc daha mı iyidir

9k ya bunu almıstım hata mı ettim.Msi 27" g272qpf e2 Aoc daha mı iyidir
Bende merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu konuda ki ürün fiyatına göre rakipsiz mi? Ona göre almayı düşünüyorum yarın öbür gün karşıma bu fiyatta.yada daha ucuza iyisi çıkmasın birden 🤣😢

DEY Elektronik, İtopya ile aynı bilmiyorsanız. Mis gibi fiyat. Renk gamutu yüksek, parlaklığı iyi ve kontrast oranı IPS ortalamasından biraz daha yüksek. Düşük bütçede 2K monitör arayan kişiler kaçırmasın.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler.
Fiyatına göre kalite performans olarak rakipsiz mi hocam ona göre alcam?

Geri