🔥İndirim MSI GEFORCE RTX 5070 TI GAMING TRIO OC W 16GB 49.335 TL

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
50k 5070ti çok para marka olsa dahi çok pahalı

50k 5070ti çok para marka olsa dahi çok pahalı
Tepe model msi da öyle düşünmek lazım. Öte yandan haklısın bu fiyata bencede alınamaz. Fırsata koymadım o yüzden.

Son düzenleme:
fiyatını hak etmiyor bu arada

Tepe model vanguard hocam trioda güzel kart da yok yani genel modeller +100 dolar (max) olması gereken bir model (Yurtdışında öyle)
Genel sıralama Suprim>Vanguard>Trio>Ventus/Shadow 5070 ti için en fazla vanguard olması lazım

Pahalı almamakta fayda var

Çok yakışıklı da keşke daha alınabilir fiyatlarda olsa radyoyu değiştirecem şimdi.

en tepe demedim ki standart bir model değil bunu kast ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem de beyaz 😍
Tepe en yükseği kastettiği için hocam açıklamak istedim, tepe zaten en yüksek nokta, doruk demektir en tepe hatalı kullanım olur yinede isteyen elbette alabilir gaming trio serisi de çok güzel fiyat saçma sadece

Tepe en yükseği kastettiği için hocam açıklamak istedim, tepe zaten en yüksek nokta, doruk demektir en tepe hatalı kullanım olur yinede isteyen elbette alabilir gaming trio serisi de çok güzel fiyat saçma sadece
Everest de bir tepe ağrı da :D

Marka arayanlara güzel indirim.
Pahalı sırf marka diye o kadar para verilmez ya, ben palit serisinden gamerock aldım 5070ti 42k ya geldi misal. Performans olarak aynı performans sogutmasıda baya iyi serin zaten sogutma blogu msı dan daha kalın ızgaraları vs. Malzeme kalıtesı iyi yani ha satarkene marka alırsan kolaylık olur evet ama kolay kolay satmayacaksanız gerekte yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,290
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri