Var bir şey ya belli o sinirden ağlicam şimdi.
Oda sıcaklığına göre 50 derece normal olabilir. 45 olursa daha iyi olur.kral bende 7600x var, bosta bende 50 derecelerde geziyorum normal
Var bir şey ya belli o sinirden ağlicam şimdi.
Oda sıcaklığına göre 50 derece normal olabilir. 45 olursa daha iyi olur.kral bende 7600x var, bosta bende 50 derecelerde geziyorum normal
minecraft oynarken goruyorum evet, onun disinda acaba fanlari yanlis mi taktiniz? fotograf atabilir misiniz?3 parmak ya var ya yok atx kart değil ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7600x ile normal ama değil mi? Oyunda yada adobe ile render alırken 80i görüyor musun?
e tamam seninkinde baya varmış ama yine gariplik devam ediyor3 parmak ya var ya yok atx kart değil ya
45-50* arasinda geziyor hocamOda sıcaklığına göre 50 derece normal olabilir. 45 olursa daha iyi olur.
Vidaları karşılıklı sıktım tek tarafa yüklemedim hatta sökerken de öyle söküyorum
Böyle hocam yanlış bir şey olduğunu sanmıyorumminecraft oynarken goruyorum evet, onun disinda acaba fanlari yanlis mi taktiniz? fotograf atabilir misiniz?
yapinca aticam hocam
dogru montaj evetVidaları karşılıklı sıktım tek tarafa yüklemedim hatta sökerken de öyle söküyorum
Böyle hocam yanlış bir şey olduğunu sanmıyorum
windows guc planindan dengeliyi secinbiliyorum ama sorunu çözemiyorum.
7500f boşta 4.7 ghz takılıyor dümdüz dururken Bunu düşürmenin yolu var mı?
Güç seçeneklerinden dengeli seçili mi? Arka planda bir şey çalışıyor olabilir.biliyorum ama sorunu çözemiyorum.
7500f boşta 4.7 ghz takılıyor dümdüz dururken Bunu düşürmenin yolu var mı?
Dengeli de zaten ona rağmen %5 %10 kullanımda 4.7 ghz Kİ pbo - mhz olmasa İşlemci 5 ghz görüyorwindows guc planindan dengeliyi secin
Sistem bomboşkende oyun oynarken de böyle. Şuan valo oynuyorum onda da öyleGüç seçeneklerinden dengeli seçili mi? Arka planda bir şey çalışıyor olabilir.
Windows 10 mu kurdun sen? BIOS ayarlarını sıfırlayıp kullanır mısın hiç ellemeden.Dengeli de zaten ona rağmen %5 %10 kullanımda 4.7 ghz Kİ pbo - mhz olmasa İşlemci 5 ghz görüyor
Sistem bomboşkende oyun oynarken de böyle. Şuan valo oynuyorum onda da öyle