En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

Olmaaaaz noooo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fenasal canım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birazcık sadece fksjdlbdlsbsljd
Dürüst Olmak Gerekirse Şu Sıralar Ezhel'in Son Çıkan Şarkısı Eyvallah'ı Dinliyorum Ek Olarak En Sevdiğim Rapçi Gece Gündüz Sadece Onun Şarkılarını Dinliyorum Tüm Şarkılarını Ezbere Biliyorum Yeni Çıkandan Tut En Eskisine Kadar Kafaya Kazındı Adamın Şarkıları

Arada'da Bunu Açıyorum Modumu Yükseltiyor Şarkı İnsanı Gülümsetiyor

Özellikle Idaly'nin Şu Nakaratı :

Düştüm gülüşüne
İndi yüreğime
Düştüm gülüşüne
Oh, oh
Beni büyüle

Son düzenleme:
Dürüst Olmak Gerekirse Şu Sıralar Ezhel'in Son Çıkan Şarkısı Eyvallah'ı Dinliyorum Ek Olarak En Sevdiğim Rapçi Gece Gündüz Sadece Onun Şarkılarını Dinliyorum Tüm Şarkılarını Ezbere Biliyorum Yeni Çıkandan Tut En Eskisine Kadar Kafaya Kazındı Adamın Şarkıları

Arada'da Bunu Açıyorum Modumu Yükseltiyor Şarkı İnsanı Gülümsetiyor

Özellikle Idaly'nin Şu Nakaratı :

Düştüm gülüşüne
İndi yüreğime
Düştüm gülüşüne
Oh, oh
Beni büyüle

Güzel müzik zevki canım bayıldım o shitpost'dan sonra iyi geldi xmsbxksbxksjd ben çok rap seven biri değilim ama çoğu müziğini de severim fero fln ama güzel müzik zevkin var gerçekten müzik insanı mutlu ediyor ya müzik her şeyim gibi geliyor tek o kalmış gibi sanki yanımda her hali ile beni mutlu ediyor rahatlatıyor sevdiriyor

Güzel müzik zevki canım bayıldım o shitpost'dan sonra iyi geldi xmsbxksbxksjd ben çok rap seven biri değilim ama çoğu müziğini de severim fero fln ama güzel müzik zevkin var gerçekten müzik insanı mutlu ediyor ya müzik her şeyim gibi geliyor tek o kalmış gibi sanki yanımda her hali ile beni mutlu ediyor rahatlatıyor sevdiriyor
aynen dur özelden spotify liste atayim ona bak

Çok garip bir şarkı zevkim var genellikle
No.1 gibi sanatçıları dinlerim
😐

İkinci olarak

Üç (2 istemişsin ama 3 tane atıcam çünkü ben istedim :3)

Çok klasik oldu sanırım ama 3 şarkı istense bunları söylerdim

Çok garip bir şarkı zevkim var genellikle
No.1 gibi sanatçıları dinlerim
😐

İkinci olarak

Üç (2 istemişsin ama 3 tane atıcam çünkü ben istedim :3)

Çok klasik oldu sanırım ama 3 şarkı istense bunları söylerdim
Aslında o kadar garip denilecek bi zevk değil normal gözüküyor çoğu kişinin zevki de böyle burdakilerin ezheller fln sezan aksu no1 de iyi bi rapçi diye biliyorum zaten güzel müzik zevkin var garipseme ve 3 tane attığın için seni dövcem

Aslında o kadar garip denilecek bi zevk değil normal gözüküyor çoğu kişinin zevki de böyle burdakilerin ezheller fln sezan aksu no1 de iyi bi rapçi diye biliyorum zaten güzel müzik zevkin var garipseme ve 3 tane attığın için seni dövcem
Güreş eğitimim var bekliyorum 🤓

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,127
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri