Mondial Wing 50 VS Revolt RS4 50 CC Scooter Hangisi Alınır? 🛵🛵

Akabinde

80+
Reaksiyon skoru
267
İkisi de 53.000 TL. Birinden birini yarın-öbürgün almayı planlıyorum. Şehir dışına çıkamadığımdan mecbur ikisinden birini alabiliyorum.

İstediğim şey bozulmasın, bozulursa da muhattabımı bulayım tamirini yapsınlar. Tın tın işe okula gidip geleceğim. Hangisi sizce daha uzun ömürlü ve sağlam olur?

Son düzenleme:
PS3 40k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rs 4 50k

Evdekileri ikna edemediğimden Tekirdağ içi almak zorundayım. Sabahtan beri bayileri arıyorum 55 binin altında 50cc motor söyleyen yok. 2 tane bulabildim ancak.

45.000 TL Apec PS3 2024 model
53.000 TL Volta RS4
Hocam rs4 daha yakısıklı ama arada 10.000tl fark var

Ben arora cappucino alırdım çin malı olduğu için parçası çok , uygun ve kolay sistem çoğu usta yapar

PS3 40k

Rs 4 50k

Hocam rs4 daha yakısıklı ama arada 10.000tl fark var

Ben arora cappucino alırdım çin malı olduğu için parçası çok , uygun ve kolay sistem çoğu usta yapar
PS3'ün attığınız linktekinde stoğu yok, attığınız RS4'ün de 53 bin TL fiyatı var. Aynı yani.
PS3 ile RS4 arasında 8 bin TL fark var. Değer mi acaba diye düşünüyorum. Arora alma şansım yok çünkü satan yok. İstanbulda 40k lık motorları burada 55-60 arasına satıyorlar.

PS3'ü seçenekler arasından çıkarttım açıkçası. RS4 ile Wing 50 arasındayım.

bunları sakın alma, rks lt50 pro al, direk 125'lik olarak geliyor.

bunları sakın alma, rks lt50 pro al, direk 125'lik olarak geliyor.
Dostum konuyu okudun mu? Bunlara ek olarak bir de bunlardan 10 bin tl daha ucuz 43 bine Apec PS3 bulabildim. Yaşadığım şehir küçük bir yer ve buradan almak zorundayım.

Sakın alma . 50 cc de sigorta yaptırsanda kaza yaparsan sigorta karşılamıyor. Ayrıca ABS olamyan motosiklette alma

İkisi de 53.000 TL. Birinden birini yarın-öbürgün almayı planlıyorum. Şehir dışına çıkamadığımdan mecbur ikisinden birini alabiliyorum.

İstediğim şey bozulmasın, bozulursa da muhattabımı bulayım tamirini yapsınlar. Tın tın işe okula gidip geleceğim. Hangisi sizce daha uzun ömürlü ve sağlam olur?
çin mallarının genelinde parça sorunu ve kalite sorunları var daha az başın ağrıması için mondial alabilirsin tr de yıllardır olan bir firma ama yinede 1000km dede motor gidebilir 30000km dede biraz şans işi voltadan uzakdur beterin beteri

çin mallarının genelinde parça sorunu ve kalite sorunları var daha az başın ağrıması için mondial alabilirsin tr de yıllardır olan bir firma ama yinede 1000km dede motor gidebilir 30000km dede biraz şans işi voltadan uzakdur beterin beteri
Wing alacaktım 2024 model dedi, 25 yokmuş. 2 ay sonra 2 yıllık motor olmuş olacak, vazgeçtim. 2 seçenek kaldı geriye, 43 bine Apec PS3 ve 53 bine Revolt RS4, RS4'ü tercih ettim. Aldım az önce.

Wing alacaktım 2024 model dedi, 25 yokmuş. 2 ay sonra 2 yıllık motor olmuş olacak, vazgeçtim. 2 seçenek kaldı geriye, 43 bine Apec PS3 ve 53 bine Revolt RS4, RS4'ü tercih ettim. Aldım az önce.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan . Allah kaza bela vermesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,923
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri