Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,864
Montaj hatası okduğu bariz
Etiketi kaldırılmamışMesela nasıl bir hata olabilir hocam? Bariz ya.
Tekrardan montajla bu videodan BakıpMesela nasıl bir hata olabilir hocam? Bariz ya.
Pbo ayarlarında ppt limit ne seçili? Auto mu? Motherboard mu? Disable mı yoksa manuel mi?Hava şuan böyle ve odada klima vantilatör hiçbir şey yok pcnin yan camı da açık. PBOda -100 mhz co -30 var daha az ısınsın diye.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Koyayacak yer yok yer anakarttan büyük ekran kartı. Macunu ilk sürdüğümde böyle değildi. Expo açınca çıldırıyor makina anlayamıyorum. Voltaj falan kısmama yardım edecek birisi lazım. Stres testinde 90w 105w falan çekiyor işlemci 80i de geçiyor.
Macunu sürdükten sonra yayılmış mı diye kaldırıp bakmayı pek önermiyorlardı. Boşluk kalmasına neden oluyor vs demişlerdi. Bence bunu da bir kez daha sürüp montajlayın, tek seferde, oturdu mu diye bakmadan.Mesela nasıl bir hata olabilir hocam? Bariz ya.
Aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim; hw info indirip CPU VDDCR_SOC_Voltaj (SVI3 TFN) kısmının voltaj değerlerini de atabilir misin?Mesela nasıl bir hata olabilir hocam? Bariz ya.
Yolu var, güç seçeneklerinde yüksek performansı seçtiyseniz, özellikleri kısmı vs olması lazım, oradan en düşük işlemci durumunu %3-5 yaparsanız idle modda kendini boost etmeyecektir. En yüksek işlemci durumu zaten %100 ayarlıdır muhtemelen.biliyorum ama sorunu çözemiyorum.
7500f boşta 4.7 ghz takılıyor dümdüz dururken Bunu düşürmenin yolu var mı?
Dengeli de bile 4.5 üstü olması saçma değil mi?işlemcin sürekli 4.5 üstü frekanslardaysa boşta bile 50 derece normal bendede 9600x ve phantom var masaüstünde bile güc planımdan dolayı hep 4.5 üstü 50 derece yükte 80 görmende eğer pbo ile 80 90 watta dayanıyorsan normal bu soğutucu var diye yükte 60 derecede calısmasını beklemek hayal
Ppt autoda macunu sıfırlicam gibi duruyor eco mode denemedim hiç hocamPbo ayarlarında ppt limit ne seçili? Auto mu? Motherboard mu? Disable mı yoksa manuel mi?
Bir de eco mode açmayı denediniz mi?
Macunu sürdükten sonra yayılmış mı diye kaldırıp bakmayı pek önermiyorlardı. Boşluk kalmasına neden oluyor vs demişlerdi. Bence bunu da bir kez daha sürüp montajlayın, tek seferde, oturdu mu diye bakmadan.
Elektrik yok şuan olduğunda atayımAklıma gelmişken şunu da söyleyeyim; hw info indirip CPU VDDCR_SOC_Voltaj (SVI3 TFN) kısmının voltaj değerlerini de atabilir misin?
Dengeli de ama dediğinizi yapayımYolu var, güç seçeneklerinde yüksek performansı seçtiyseniz, özellikleri kısmı vs olması lazım, oradan en düşük işlemci durumunu %3-5 yaparsanız idle modda kendini boost etmeyecektir. En yüksek işlemci durumu zaten %100 ayarlıdır muhtemelen.