9800x3d sistem parçaları uygun mu?

Ayrı ayrı tek alınsa da iki tane takınca dual olmuyor mu? Bir de bu XPG 'de led ışığı ayarlanabiliyor mu?
Ever ayarlanıyor rgb ben Anakart programından ayar çekiyorum ledine single alındığında düşük ihtimal de olsa uymama durumu olabilir o yüzden dedim ben mümkünse dual diye

Teşekkürler. Fiyat olarak XPG, GSkilden daha uygun... İçerik olarak farkları var mı bilmiyorum.
Hayır farkları yok ikiside hynix a çipini kullanıyor

Singel dual bazen sorun yaşadığı için riske girmeyin

Aynı ürün aynı marka ama birini bu sene üretmiş birini geçen sene üretmiş üretim bandında ufak degisikilik olmus a markasinin malini takmak yerine b markasinin malini takmis birinde a var diğerinde b var ne oldu iki ram uyumsuz oldu özetle dual almak sağlıklıdır
Ama 2 farklı ram alınca olmicak diye bir şey yok

Hayır farkları yok ikiside hynix a çipini kullanıyor

Singel dual bazen sorun yaşadığı için riske girmeyin

Aynı ürün aynı marka ama birini bu sene üretmiş birini geçen sene üretmiş üretim bandında ufak degisikilik olmus a markasinin malini takmak yerine b markasinin malini takmis birinde a var diğerinde b var ne oldu iki ram uyumsuz oldu özetle dual almak sağlıklıdır
Ama 2 farklı ram alınca olmicak diye bir şey yok

Teşekkürler. Aynı olduklarına göre daha uygun fiyatlı olan güvenilir bir yerden XPG alayım.

Teşekkürler. Aynı olduklarına göre daha uygun fiyatlı olan güvenilir bir yerden XPG alayım.
Argb şartın varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabilirsin aynı çip

Site güvenilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye