MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü (8.299TL)

Şu indirimdeki AGON VA QHD modelini almazsam bunu almayı planlıyorum. Elinde hiç monitörün fotoğrafı var mı nasıl gösteriyor çıplak göz kadar anlaşılmasa da yardımcı olabilir
vallahi elimde foto yok şuan çeksemde telefon xiaomi oldugu için ne çeksem belli olmaz :D

Bu monitörü 3 kez aldım 3'ünüde iade etmek zorunda kaldım. Kronik sorunumu var bilmiyorum her gelende mutlaka renkli piksel çıkıyordu. :(

İncelemesi de pek yok o yüzden sordum ya 274 modeli çok incelenmiş bu nadir. Ama iyi duruyor teşekkürler
ben almadan önce inceleme diye hep 274 izlemişim hee bilmiyordum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monitörü 3 kez aldım 3'ünüde iade etmek zorunda kaldım. Kronik sorunumu var bilmiyorum her gelende mutlaka renkli piksel çıkıyordu. :(
allah allah ne zaman sonra cıkmaya başladı

ben almadan önce inceleme diye hep 274 izlemişim hee bilmiyordum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de o hatayı yaptım sonradan fark ettim. Şu VA olan AOC 6000TL ona bir bakayım sonra buna dönerim

Belirli bir kullanımdan sonra değil hocam ilk kurulumu yaptığımda mevcuttu 2 farklı firmadan toplamda 3 monitör denedim hepsi sorunlu çıktı. Hatta son aldığım monitörü servispoint'e göndermek zorunda kaldım servis raporu çıktıktan sonra iade edebildim uğraştırdı biraz. Almayı düşünüyorsanız mutlaka iade süreci kolay olan bir siteden almanızı tavsiye ederim.

Belirli bir kullanımdan sonra değil hocam ilk kurulumu yaptığımda mevcuttu 2 farklı firmadan toplamda 3 monitör denedim hepsi sorunlu çıktı. Hatta son aldığım monitörü servispoint'e göndermek zorunda kaldım servis raporu çıktıktan sonra iade edebildim uğraştırdı biraz. Almayı düşünüyorsanız mutlaka iade süreci kolay olan bir siteden almanızı tavsiye ederim.
teknoloji şans işi biraz ama 3 kere olunca bunda bişeylik sezer insan :D .Dediğin gibi kronik olabilir ama bana denk gelmedi

1.5 aydır kullanıyorum, memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri