@Tayfunns XG27UCDMG modeline baya bi yükseldim evet 45 K gibi bir fiyatı var ama çok çekici geldi, 6 taksit imkanıyla da bir sorun teşkil etmiyor. Muhtemelen değecek bir ürün gibi de duruyor yurtdışı yorumları ve incelemerinde izlediğim kadarıyla. Sizlere sorum şu olacak ;
Sistemimin bileşenlerini bahsetmiştim ama tekrar edeyim (DDR 4)
6700 XT - 12400F - 2 x 8 = 3600mhz ramler
Oynadığım oyunda TFT en azından şimdilik. Zaten PS5'imde var, EA FC 26, Diablo 4 vb. oyunlar. Bu sistemde TFT için 4K'da ekran kartım sorun teşkil eder mi sizce ? Evet çözünürlüğü 4K alabilirim ama bu ekran kartlarında "bandwith" felan muhabbetleri var, veri genişliği gibi bir şey herhalde. 4K için bu sisteme, TFT ve LOL oynanacağını, diğer oyunların PS5 tarafında oynanacağını varsayarsak, bir sıkıntı yaşatır mı ? Monitörü kovalayacağım 3-5K indirim beklerim belki kafam atarsa direkte alırım fakat sizlere sorduğum soru önemli benim için. Şimdiden tekrardan teşekkürler.
Samsung G81SF geçen ay 30.900 TL iken, mat ekran muhabbetinden almadım ama eğer o da indirime girerse direkt onu düşünebilirim çünkü aradaki fark 15K olacak ve aradaki farkı vermeye değmeyecek belki de.