🚨Modart PC Ve İtopya İle Kampanyalı Ürünler Geliyor Bu Sefer İddialı 🚨

Son 2 senede Türkiye ekonomisinde ne almıştın gerçekten uygun fiyata 😆
TR ekonomisi ile İtopyanın indirim ayağına milleti öpmesi apayrı şeyler. Yapmak isteyen firma yapıyor Vatan - Mediamarkt bile yaptı kaç kere. 2 sene içinde sana birçok şey sayabilirim en basitinden 2024 Kasım'da Galaxy Watch 6 Classic 47MM Saati 3700'e aldım. Geçen ay Vatan'dan 27K'ya RX 9070XT, 24'e RTX 5070 aldık. Bu hafta 16GB 6000MHZ DDR5 XPG RAM'i 1479'a aldım akakçe'de bile 2150TL. Geçen Ay mediamarkt mağazadan 12K'ya 3 taksit RTX 4060 Asus Dual White aldık. Daha sayayım istersen

Aynen öyle itopya artık paragöz oldu ve hazır sistemlerde parça kalitesi aşırı kötü…. Biraz kullanıcı dostu olun be

Aylardır gerçekten fp bir sistem çıktı mı hatırlamıyorum. Hazır sistem piyasası öyle bir hal aldı ki kendin toplasan daha cazip oluyor hem de istediğin parçaları seçerek.

TR ekonomisi ile İtopyanın indirim ayağına milleti öpmesi apayrı şeyler. Yapmak isteyen firma yapıyor Vatan - Mediamarkt bile yaptı kaç kere. 2 sene içinde sana birçok şey sayabilirim en basitinden 2024 Kasım'da Galaxy Watch 6 Classic 47MM Saati 3700'e aldım. Geçen ay Vatan'dan 27K'ya RX 9070XT, 24'e RTX 5070 aldık. Bu hafta 16GB 6000MHZ DDR5 XPG RAM'i 1479'a aldım akakçe'de bile 2150TL. Geçen Ay mediamarkt mağazadan 12K'ya 3 taksit RTX 4060 Asus Dual White aldık. Daha sayayım istersen
Zamanında vatan da insanları çok düdükledi yalnız hatta girip bakarsan hala da düdüklüyor sistemlerde örnek İtopya ile donanım arşivi de çok iyi sistemler çıkardı taşın altına herkes elini koyarsa çok daha rahat kalkar ayağa he Türkiye de alınan her şey pahalı zaten ben öyle görüyorum

itopya ve bu adamın 6650xt sistemleri hariç pek bir sistemini görmedik o günden sonra. İtopya philips 2k monitör ve aoc 34 inc monitör indirimi dışında pek bir şey yapmadı son 2-3 yıldır
3060 sistemleri iyiydi daha eskiye gidersek

ModArt PC diyorsa tersi doğrudur. Boşuna konu açmaya gerek yok

Zamanında vatan da insanları çok düdükledi yalnız hatta girip bakarsan hala da düdüklüyor sistemlerde örnek İtopya ile donanım arşivi de çok iyi sistemler çıkardı taşın altına herkes elini koyarsa çok daha rahat kalkar ayağa
Son 2 seneden bahsettin hocam ben de ona göre konuştum. 2 sene içinde Vatan, İtopya'dan daha fazla fırsat sundu. Vatan 24K'ya RTX 5060, 19K'ya RTX 4060 sistemleri daha bu yaz Haziran Temmuz aylarında verdi. Fiyatları savunduğumdan değil ancak Vatan'da düdüklendikten sonra üründe bir sorun olduğunda her şehirde mağazası var ve istediğin mağazadan garantiye ürün verebiliyorsun. Hızlıca garantiye git gel de yapıyor. İtopya'nın satış sonrası hizmeti rezaletten başka bir şey değil. İtopya; kargoda kırık gelen hazır sisteme hem paket açılış videosu hem kargo tutanağı olmasına rağmen senin kırmadığını nereden bileceğiz diyecek kadar bomboş bir firma

Son 2 seneden bahsettin hocam ben de ona göre konuştum. 2 sene içinde Vatan, İtopya'dan daha fazla fırsat sundu. Vatan 24K'ya RTX 5060, 19K'ya RTX 4060 sistemleri daha bu yaz Haziran Temmuz aylarında verdi. Fiyatları savunduğumdan değil ancak Vatan'da düdüklendikten sonra üründe bir sorun olduğunda her şehirde mağazası var ve istediğin mağazadan garantiye ürün verebiliyorsun. Hızlıca garantiye git gel de yapıyor. İtopya'nın satış sonrası hizmeti rezaletten başka bir şey değil. İtopya; kargoda kırık gelen hazır sisteme hem paket açılış videosu hem kargo tutanağı olmasına rağmen senin kırmadığını nereden bileceğiz diyecek kadar bomboş bir firma
Vatan ın müşteri memnuniyetini ben açık şekilde sorgularım valla buna diğer firmalar da dahil içlerinde tebilon hariç hepsinde sorunlar dolu

3-5 daha verin hepsiburada amazon vatan gibi yerlerden alın kafanız ağrımasın

3-5 daha verin hepsiburada amazon vatan gibi yerlerden alın kafanız ağrımasın
Knka millet 3 ün 5 in derdinde zaten en ufak indirimi kovalıyor nerede ne var diye para hiç kolay kazanılmıyor ki yoksa herkes ister parasına bakma yapıştır geç 🤣

Vatan ın müşteri memnuniyetini ben açık şekilde sorgularım valla buna diğer firmalar da dahil içlerinde tebilon hariç hepsinde sorunlar dolu
Amazon harici hepsinde sorun olabiliyor ama İtopya'da sorun olmama ihtimali yok

Bu yayıncılar beni gülmekten kırıp geçiriyor. İtopya ile işbirliği yapmışlar 🤣 Fiyatı beraber belirlemişler 🤣🤣 Hangi dünya bu?

Sırf oyun oynatsın diye işlemci ve ekran kartı haricindeki parçaları en adisinden seçip güya F/P sistem topluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri