Yurtdışı telefon olayı tam olarak nasıl oluyor?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,382
Ben tam anlamadım yurt dışı telefonların fiyatı baya ucuz sarı sitede, kayıt yapılmış ve yapılmamış olanlar var. Kayıt yapılmış olanlar sadece sınırlı bir süre mi kullanılıyor ve kayıt yapma işi ne kadar masraflı oluyor? Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen, teşekkürler

Ben tam anlamadım yurt dışı telefonların fiyatı baya ucuz sarı sitede, kayıt yapılmış ve yapılmamış olanlar var. Kayıt yapılmış olanlar sadece sınırlı bir süre mi kullanılıyor ve kayıt yapma işi ne kadar masraflı oluyor? Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen, teşekkürler
Kayıt yapılmamış olanlar 4+4 ay olmak üzere 8 ay kullanılıyor sonra kapanıyor 4 ay başka telefonla veya hesapları bağlayıp aynı telefonla idare ediyorsun yeni yılda tekrar açılıyor

Server kayit ise telefonun kapanmaması icin server'a kayit ediliyor . Ama burada dikkatli olmak lazım bazı telefoncular server kayıtlı diyor ama kayıtsız çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayit işi telefondan telefona değişiyor

Kayıt yapılmamış olanlar 4+4 ay olmak üzere 8 ay kullanılıyor sonra kapanıyor 4 ay başka telefonla veya hesapları bağlayıp aynı telefonla idare ediyorsun yeni yılda tekrar açılıyor
Server kayit ise telefonun kapanmaması icin server'a kayit ediliyor . Ama burada dikkatli olmak lazım bazı telefoncular server kayıtlı diyor ama kayıtsız çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayit işi telefondan telefona değişiyor
Kayıt yaptıktan sonra sınırsız kullanabilir miyiz ve masrafı ne kadar

Yurt dışında vergi, KDV + ÖTV daha az olduğu için o fiyatta. Kayıt olayını arkadaşlar yazmış; kayıtsız 4+4 ay, kayıtlıya IMEI atılmış

Yurt dışında vergi, KDV + ÖTV daha az olduğu için o fiyatta. Kayıt olayını arkadaşlar yazmış; kayıtsız 4+4 ay, kayıtlıya IMEI atılmış
Kayıt dediği imei atma işte ımeı kopyalanmazsa ömürlük

artık yok hocam Samsung ta
Aynen şuan kapali . Geçen sene öyleydi
Nothing Phone 2 düşünüyorum ben. Sarı sitede kayıtlı denilen ürünleri alsam o zaman sınırsız kullanabilir miyim?

Aynen şuan kapali . Geçen sene öyleydi
Bide çok saçma bir 300 Euro şuan 2. El s24 u lar pazarlıkla rahatça 20/21 E alınabiliyor
(Hala 300 Euro olsa bile demek istedim)
Düz hesap 300x50=15.000

Bide çok saçma bir 300 Euro şuan 2. El s24 u lar pazarlıkla rahatça 20/21 E alınabiliyor
(Hala 300 Euro olsa bile demek istedim)
Düz hesap 300x50=15.000
300 Euro degil hocam . Yanlış hatırladım galiba . Tl ile 5k civari birseydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye