RTX 3000 fiyat tahmini ortada

Selam Arkadaslar,

RTX 3000 seri sunus tarihi beli oldu.

lakin bi olay var.
fiyatlar ne kadar olucak diye.

iste güzel bi bilgi aldim :) bunlari sizlerlen paylasiyorum.

Nvidia Ampere: Geforce RTX 3000'in fiyatları ile ilgili tahmin oyunu başlıyor.

Artık Nvidia'nın 1 Eylül'de oyun için Ampere'yi tanıtmayı planladığını biliyoruz. Birçok soruya ek olarak, odada iki büyük soru olacak: Performanstaki artış ne kadar yüksek ve oyuncuya ne kadara mal olacak? Şimdiye kadar, fiyatlar hakkında daha fazla spekülasyon yapılmadı ve en son Turing ile birçok oyuncu bazen üst sınıftaki fiyatlandırma konusunda biraz fazla sportifti. 900 neslinde (Maxwell) hala Geforce GTX 980 Ti'ye başvuran birçok kişi varken, Geforce GTX 1080 Ti ile daha azı vardı ve Geforce RTX 2080 Ti ile Nvidia açıkça dört konumu bozdu.

Buna ve önceki bilgilere dayanarak, bir Twitter kullanıcısı fiyatını soruyor. Şöyle görünüyorlardı:

Titanyum (amper): 2.999 $
Geforce RTX 3090: 1.499 Dolar
Geforce RTX 3080: 899 ABD doları
Geforce RTX 3070: 699 ABD doları
Geforce RTX 3060: 499 ABD doları
Geforce RTX 3050: 249 ABD doları

Bunlar sadece tahminler

Farklı bellek konfigürasyonlarının göstergeleri olduğu için fiyatlar da bu açıdan her model için değişebilir. RTX 3080'in 10 GiB ve 20 GiB ile sunulması bekleniyor. Depolama ekipmanında beklenen artışlar göz önüne alındığında, genellikle daha yüksek fiyat önerileri bekleniyordu.

RTX 3060 ve 500 dolarmı ? Abi sen orta segmentsin kendine gel, 500 dolar nedir gözünü seveyim :d.

RTX 3060 ve 500 dolarmı ? Abi sen orta segmentsin kendine gel, 500 dolar nedir gözünü seveyim :d.
Kanka 3060 performans 2070s seviyesinde olacak ve Rtx falan dahada gelişmiş olacağı için 2070s’in önüne geçmiş olacak pek orta segment sayılmaz yani :D

Selam Arkadaslar,

RTX 3000 seri sunus tarihi beli oldu.

lakin bi olay var.
fiyatlar ne kadar olucak diye.

iste güzel bi bilgi aldim :) bunlari sizlerlen paylasiyorum.

Nvidia Ampere: Geforce RTX 3000'in fiyatları ile ilgili tahmin oyunu başlıyor.

Artık Nvidia'nın 1 Eylül'de oyun için Ampere'yi tanıtmayı planladığını biliyoruz. Birçok soruya ek olarak, odada iki büyük soru olacak: Performanstaki artış ne kadar yüksek ve oyuncuya ne kadara mal olacak? Şimdiye kadar, fiyatlar hakkında daha fazla spekülasyon yapılmadı ve en son Turing ile birçok oyuncu bazen üst sınıftaki fiyatlandırma konusunda biraz fazla sportifti. 900 neslinde (Maxwell) hala Geforce GTX 980 Ti'ye başvuran birçok kişi varken, Geforce GTX 1080 Ti ile daha azı vardı ve Geforce RTX 2080 Ti ile Nvidia açıkça dört konumu bozdu.

Buna ve önceki bilgilere dayanarak, bir Twitter kullanıcısı fiyatını soruyor. Şöyle görünüyorlardı:

Titanyum (amper): 2.999 $
Geforce RTX 3090: 1.499 Dolar
Geforce RTX 3080: 899 ABD doları
Geforce RTX 3070: 699 ABD doları
Geforce RTX 3060: 499 ABD doları
Geforce RTX 3050: 249 ABD doları

Bunlar sadece tahminler

Farklı bellek konfigürasyonlarının göstergeleri olduğu için fiyatlar da bu açıdan her model için değişebilir. RTX 3080'in 10 GiB ve 20 GiB ile sunulması bekleniyor. Depolama ekipmanında beklenen artışlar göz önüne alındığında, genellikle daha yüksek fiyat önerileri bekleniyordu.
3050 bu vergilerle 2400 E İndirimlerle gelse baya iyi (Türkiyede)

vergi hesaplama sitesi var mı

Kanka 3060 performans 2070s seviyesinde olacak ve Rtx falan dahada gelişmiş olacağı için 2070s’in önüne geçmiş olacak pek orta segment sayılmaz yani :D

Zamanında RTX 2060 çıktığında da da eski neslin üst seviyesine kafa tutuyordu ama orta segmentti :). Nvidia da kartların sonundaki 50, 60, 70 den modelin seviyesini belirlersin, 60 serisi her zaman orta segmenttir, vericeği performans illaki önceki seriden üstün olucak ama yeni kartlar geldiğinde de yeni oyunlar gelicek ve yeni kartları zorliyacak.

Hmm, bencede olmayabilir ama belli olmaz.
Görceyiz reis. Kafan rahat olsun. Nvidia hep 70er ve 80er seri focus ekler. Sonra 60er. Ve belki 50er gelir. Oda amd alt segmente birsey sunarsa

edim gibi RTX 3070 kadar fiyatlar ayni kaldi.
cünkü RTX 3070 resmen rtx 2080 super refresh.

iste bu nedenle kenim upgrade etmiyorum.
bu beni garantiye aldi. tüm oyunlar 1,5 sene ultra settings rahat oynarim diye :)

ti napican :) sükredek ki fiyatlar böyle diye.
zaten en cok 3050 +3060 satilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tahmin etdim gibi RTX 3070 kadar fiyatlar ayni kaldi.
cünkü RTX 3070 resmen rtx 2080 super refresh.

iste bu nedenle kenim upgrade etmiyorum.
bu beni garantiye aldi. tüm oyunlar 1,5 sene ultra settings rahat oynarim diye :)
reis fiyatlar normal gibi ama bizim ülkedeki fiyatlandırma normal değil vergi üstüne vergi ile 3050 bile 4000 tl yi geçecek gibi

Geri