RTX 3000 fiyat tahmini ortada

reis fiyatlar normal gibi ama bizim ülkedeki fiyatlandırma normal değil vergi üstüne vergi ile 3050 bile 4000 TL yi geçecek gibi
Kral dogrudur. Lakin bi 50-100 dollar ekliyek bu fiyatlara

Zamanında RTX 2060 çıktığında da da eski neslin üst seviyesine kafa tutuyordu ama orta segmentti :). Nvidia da kartların sonundaki 50, 60, 70 den modelin seviyesini belirlersin, 60 serisi her zaman orta segmenttir, vericeği performans illaki önceki seriden üstün olucak ama yeni kartlar geldiğinde de yeni oyunlar gelicek ve yeni kartları zorliyacak.
Ama ne bileyim 2070s seviyesinde bir gpu’ya orta segment demek koyuyor insana :D 1-2 sene sonra orta segment olacak desek olmaz mı xd

Zaten Nvidia bi kere aciklama yapti. En alt segmente bile raytracing olucak. Yani tahmin 2021 yaz aylarinda 3050 görürüz. Adam güzelce bi😂 3080 3070 3090 satinda sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reis valla ilk başlarda diyordum 3000 serisi bu kadar yakınken neden 2060 aldım diye. Ama şuan düşününce iyi ki almışım diyorum
Kral degisen birsey yok. Tek raytracing Performance rtx 3000 seri.
Full Performance rtx 4000. bunu Nvidia kendisi bile dedi

Zaten Nvidia bi kere aciklama yapti. En alt segmente bile raytracing olucak. Yani tahmin 2021 yaz aylarinda 3050 görürüz. Adam güzelce bi😂 3080 3070 3090 satinda sonra

Kral degisen birsey yok. Tek raytracing Performance rtx 3000 seri.
Full Performance rtx 4000. bunu Nvidia kendisi bile dedi
reis rtx diyorum bende sürekli ama inan bu kart daha rtx li oyun görmedi hiç deneyimleme fırsatım bile olmadı. Hatta son zamanlarda oyun bile oynamıyorum

Beyler en kötü durum ne biliyonuz mu?????
Cappuccino sogudu😂 yaza yaza ve heycan yaptim.

Ama ne bileyim 2070s seviyesinde bir gpu’ya orta segment demek koyuyor insana :D 1-2 sene sonra orta segment olacak desek olmaz mı xd

Yani yıllardır bu sistem böyledir, normal bir şeydir ama 60 serisine 500 dolar çıkış fiyatı fazla gibi.

reis rtx diyorum bende sürekli ama inan bu kart daha rtx li oyun görmedi hiç deneyimleme fırsatım bile olmadı. Hatta son zamanlarda oyun bile oynamıyorum
Kral ben cok denedim ve efso. Eski rtx 2070 denedim. Kral olay.
rtx 2080 super oc. Ayri olay😎

Kral ben cok denedim ve efso. Eski rtx 2070 denedim. Kral olay.
rtx 2080 super oc. Ayri olay😎
reis rtx 2080 zaten hakkını veriyor bu teknolojinin. Ben bu teknolojiyi çok gerekmedikçe kullanacağımı bile düşünmüyorum. Eğer rtx açarsam fps düşük gelirse gpu tweak 2 den anlık 100 mhz arttırıp 3 fps arttırım :D

Oralarda hava nasıl :D ? ben burda soğuk içiçekler gömme derdindeyim :D.
36 derece kral

reis rtx 2080 zaten hakkını veriyor bu teknolojinin. Ben bu teknolojiyi çok gerekmedikçe kullanacağımı bile düşünmüyorum. Eğer rtx açarsam fps düşük gelirse gpu tweak 2 den anlık 100 mhz arttırıp 3 fps arttırım :D
Kral dlss 2.0 sayesinde frame drope bile yok.

Geri