🚨Modart PC Ve İtopya İle Kampanyalı Ürünler Geliyor Bu Sefer İddialı 🚨

sosyal medyada ürün tanıtımı yapan insanlar
her ne kadar takipçim de takipçim ben takipçilerimi düşünüyorum dese de ki doğruluk payı elbetteki vardır
öncelikli amacı ne kazanç elde etmek ki bunda da hiç bir sıkıntı yok en doğal olanı

lakin bazı insanlar var ki çok iyi gibi görünür millet yarırına çok iyi işler yapıyormuş imajı çizer
ama alakası yoktur

bu şahıs ta onlardan biri

bırak türkiyeyi dünyada en uygun fiyata ürün toplanabilecek yerden daha uyguna ürün hazırlatsın
bu şahsa prim vermeyin derim

kesinlikle ve kesinlikle şahsi problem kaynaklı çamur atma veya kesinlikle başkalarını övme amaçlı değildir

şu an bulunduğum platformun kurucusuna eleştirecek bir durum bulayım asla eleştirmekten kaçınmam

ama levon dediğin şahıs bambaşka bir şahıs
ahlak yoksununluğu var kendisinde

prim vermeyin bu utanmaza

Lexar ddr4 ram eğer ki 2x8 olarak 750tl vereceklerse en dip fiyat görmüş olur. Kaçırmayın

ya o kadar övdü videoda indirim var o bu şu falan filan bi 32'' 2k monitör alayım diyordum, tam fazeonu araştırmaya başladım aylardır indirimde dedikleri fiyatın zaten altında satılıyormuş :D

1757078408685.webp

bi tek baştaki set biraz mantıklı geldi ama kalitesini bilmiyorum marka diye sadece
Ya birde varya fiyatı açıklıyor ya şu kadar indirim oluyor diyor bak yapıştır yapıştır diyor ulan müşteriye yapıştırıyonuz adam akıllı bir şey yok listede dalga geçiyor birde ya bu fiyata bulunmaz yapıştır diyor yarabbim yav

Şu iş bilmezlerden ürün almayın yalandan şişirme yaparak indirim reklamı yapıyorlar

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
daha video nun en başında yarıldım ak

Ürünlerin hepsi cidden leş dalga geçer gibi birde yapıştır yapıştırrrr diyor biz değil bindirim var o bindirimi bize yapıştırıyor birde diyor ki yapıştır yapıştır olan bize oluyor

Videoyu izleyemedim daha çalıştığım için bişeyler var mı

Kioxia G3 plus ulan HB da zaten 2399 Itopyada 2350 vay be bak sen şu indirime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dalga geçer gibi birde yapıştır yapıştır diyor adam akıllı indirim yok dalga geçiyor resmen bazıları ucuz ama çok.bir artısı yok

Kioxia G3 plus ulan HB da zaten 2399 Itopyada 2350 vay be bak sen şu indirime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dalga geçer gibi birde yapıştır yapıştır diyor adam akıllı indirim yok dalga geçiyor resmen bazıları ucuz ama çok.bir artısı yok
Hm o zaman yapılması gereken tek şey kaldı Kasım ve Aralık ayı indirimlerini beklemek

RX 7600 lü sistem vardı geçen intel işlemcili vatanda 16-17 k idi 4060 li sistemi 19 a koymuşlar iyi indirim var diyor dalga geçiyor resmen vatandaki sistemin fiyatı daha iyiydi yani itopya ayıp ediyor bence bir çok üründe tamam onların demesine göre indirim var ama bindirimli var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,010
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri