Asus Vg279q3a Nasıl 180h yapılır?

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Pc 120 görüyor başka cihazlarımda da denedim bir türlü 180hz nasıl yapılır bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı?

Pc 120 görüyor başka cihazlarımda da denedim bir türlü 180hz nasıl yapılır bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı?
Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz? Bazı monitörler dp olmadanda 180 verebiliyor geçen yıl kuzenime msi monitör aldım içinden dp kablo çıkmadı hdmi ile bağladık 180i direkt verdi. Her monitör dp istemeyebiliyor.

Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz? Bazı monitörler dp olmadanda 180 verebiliyor geçen yıl kuzenime msi monitör aldım içinden dp kablo çıkmadı hdmi ile bağladık 180i direkt verdi. Her monitör dp istemeyebiliyor.
Ekran kartı yok dahili lenovo thinkpad

Ekran kartı yok dahili lenovo thinkpad
Tam model söyler misin? Birde başka cihazda da denedim demiştin denediğin diğer cihazında bilgisini ver. Harici ekran kartı olmadan 180 hz alabileceğini sanmıyorum.

monitörle değil kablo ile alakalı

Geri