❌İndirim Bitti! Colorful RTX5070 iGame Ultra 28.499TL

Bitti geçmiş olsun :D taksit olsa bende alabilirdim şimdi ki kartımı satacaktım

Saat 22 olduğu gibi direkt aldım ekran kartı bozulmuştu zaten iyi oldu

Ekler

• 1000046429.webp
    1000046429.webp
    34.4 KB · Hit: 100
ben de aldımda bir incelemede fanları gürültülü yazıyor. Ekran kartında en son isteyeceğim şey iptal mi etsem diye düşünüyorum.

İncehesap adlı satıcı, aynı zamanda bu markanın Türkiye'deki hem distribütörü hem de servis sağlayıcısıdır. Ancak, servis hizmetlerinde bir sorun yaşandığında hiçbir destek bulunamıyor. Örneğin, benim kartımda yüksek voltajdan kaynaklı bir ses mevcuttu. Kartı gönderdiğimde ise, ikinci el satın aldığım için ayrıca bir sorun yaşadık. Yapılan testlerde hiçbir sorunla karşılaşılmadığı belirtildi. Oysa ekran kartından bariz bir şekilde görüntü geliyordu ve ben kartı bu sorundan (yüksek voltajdan kaynaklı sesten) dolayı göndermiştim. Hiçbir gelişme sağlayamadık. Bunun üzerine ben de undervolt yaparak kullanmaya başladım ve ekran kartındaki sesten kurtuldum. Bu tür 'coil whine' sorunu yaşayan arkadaşlar, undervolt yaparak sesten kurtulabilirler. Bu ekran kartı markasının üst seviye RTX 4080 modelini kullanan bir kullanıcı olarak şunu belirtmek isterim: Markanın kendisi iyi; kaliteli komponentler ve çok sağlam kapasitörler kullanıyor, bu konuda hiçbir sorun yok. Ancak, bu ülkede bu ürünlere yönelik destek ve hizmet konusunda ciddi eksiklikler bulunduğundan, bu markadan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri