Hocam bu durumdaki sorun evet doğrudur bendeki işlemci çok daha güçlü fakat laptop bu işlemcinin gücünü kaldıracak soğutmaya sahip değil, örnek olarak Cyberpunk deniyordum, işlemci 95 derecelerde takılıyordu ve frekansı 4500 mHz civarındaydı (yanlış hatırlıyor olabilirim biraz daha düşük olabilir), bu bir süre böyle devam ediyor ve en sonunda 15 dakika sonra falan işlemci frekansı 3000 mHz ve altına düşmeye başlıyor oyun FPS'i de 60-70'den 45-50'ye kadar düşebiliyor, Forza Horizon 5 oynanılamaz durumda, oyun saniye başı drop yiyor yada inanılmaz dengesiz frametime olduğundan oynanış rezil hissettiriyor, bazen işlemci öyle durduğu yerde thermal throttle yiyor, bazen çok ani peakler geliyor, HWinfo ile takip ettiğim zaman yaptığım normal bir program açma gibi bir aktivite bile aktivite işlemci derecesini fırlatıyor, şimdilik ben de değiştirmeye çok sıcak bakmıyorum açıkçası, termal macun değişimini yapalı bir ay bile olmamıştır ama tekrardan yarın arkadaşla tekrardan termal macun değişimi yapacağım,
Vatan bayisinde bunu bulabilirsem alıp bunu deneyeceğim, bu termal macun eskiden benim eski rezil Monster laptopumdaki 3 kere termal macun değişimi yaptığım halde asla 98 derecenin altına düşmeyen i7 11800H işlemciyi 90 derenin altında tutabilmeyi başardığı için birde bunu denemek istiyorum, haklısınız ama ısınma sorununu çözdüğüm sürece çokta deymez, tek derdim bu işlemciyi soğutabilmek zaten
Edit: Eklemem gerek ki Omen Gaming Hub üzerinden undervolt yapmayı denedim, -0-125v yaptım fakat hiç etkisi olmadı maalesef