İntel ekran kartı alınır mı

brunger

80+
Reaksiyon skoru
9
Arc a750 ekran kartı nasıl kullanan falan varsa söyleyebilir mi minecraft gibi pcyi yormuyacak oyunlar oynayacağım

4k ya bulursan ve 12. Nesil ve üzeri işlemcin varsa, eski oyundan çok yeni oyunlar medium high Low ayarlari sıkıntı olmazsa, bosta 40w tüketmesi sorun değilse , resize bar açıksa , rekabetçi oyun çok oynamiyorsan güzel kart. Ben kullanıyorum

4k ya bulursan ve 12. Nesil ve üzeri işlemcin varsa, eski oyundan çok yeni oyunlar medium high Low ayarlari sıkıntı olmazsa, bosta 40w tüketmesi sorun değilse , resize bar açıksa , rekabetçi oyun çok oynamiyorsan güzel kart. Ben kullanıyorum
İntel işlemcim yok 5 5600 var uyar mı

Arc a750 ekran kartı nasıl kullanan falan varsa söyleyebilir mi minecraft gibi pcyi yormuyacak oyunlar oynayacağım

Performans bakımından tatmin etmeyebilir. Sorunlu bir ekran kartı.

Ne istediğini bilen için çok iyi ekran kartı. Sorunlu ekran kartı demek yerine sorunu söylerseniz daha mantıklı olur.

Internette en yfak araştırma yapılsa anlaşılır zaten ne sorunu olduğu.

Internette en yfak araştırma yapılsa anlaşılır zaten ne sorunu olduğu.
Siz kullanmadiysaniz ,okuyarak insanları yanlış bilgilendirmeyin hocam. Dersin rekabetci online oyunlarda amd nvdia göre daha geride dersin tamam. Sorunlu kart demek yanlış ifade. Neye göre , kime göre. Gidip adam sorunluymus diyip rx580 de alabilir.

Siz kullanmadiysaniz ,okuyarak insanları yanlış bilgilendirmeyin hocam. Dersin rekabetci online oyunlarda amd nvdia göre daha geride dersin tamam. Sorunlu kart demek yanlış ifade. Neye göre , kime göre. Gidip adam sorunluymus diyip rx580 de alabilir.
"Okuyarak insanları yanlış bilgilendirmeyin" cümlesi çok saçma bir cümle. Herkes intel ekran kartı kullanmaz kullanan kişiler driver sorunları ile karşılaştıklarını söylüyor ve eski oyunlarda ekran kartı hiç optimize çalışmıyor. Bunlar intel kullanan kişilerin söylediği şeyler. Madem bunların yalan olduğunu iddia ediyorsun ozaman kendi intel ekran kartın ile güzel bir test vidyosu atta yalan olduklarına inanalım

"Okuyarak insanları yanlış bilgilendirmeyin" cümlesi çok saçma bir cümle. Herkes intel ekran kartı kullanmaz kullanan kişiler driver sorunları ile karşılaştıklarını söylüyor ve eski oyunlarda ekran kartı hiç optimize çalışmıyor. Bunlar intel kullanan kişilerin söylediği şeyler. Madem bunların yalan olduğunu iddia ediyorsun ozaman kendi intel ekran kartın ile güzel bir test vidyosu atta yalan olduklarına inanalım
Bende Amd 6700 de var sorun yasadim. Forumlarda sorun yaşayan var. Sorunlu kart soyleyim geciyim. Sorununu soyleyerek yazarsanız insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Belki adam sadece hikayeli oyun oynuyor. Ya da sadece online rekabetçi oyun oynuyor. Genel olarak sorunlu kart demek karta haksızlık olur. İstediğin test varsa yapalım şöyle de

Tamam kardeşim alsın. Ondan sonra konu açar buraya ağlayarak.

Burda açıklama yaptım ona göre kararı verebilir
Tamam kardeşim alsın. Ondan sonra konu açar buraya ağlayarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,590
Üyeler
183,139
Son üye
selinayyilmaz
Geri