Bilgisayarım çalındı lütfen yardım edin

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar selamlar bi kargo şirketi leptopumu çaldı bilgisayarı bulma imkanımız varmı 9 aydır davalığız kargo şirketi ile çalmadığını ima ediyorlar elimde olan bilgiler cihazın faturası imei numarası ve seri numarası bulunabilir mi bu bilgilerle?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bilgisayarımı çaldıkları için dava açtım 9 ay oldu kendilerini savunurlar biz çalmadık kaybetmedik diye
Hocam moral bozdum için kusura bakmada dediklerin yanında mecbur, ohoho ne bulunması milyonda bir 9 ay geçmiş toz kırıntısı bulunmaz

yetersiz kanıttan kazanman düşük ama kazansan bile çok düşük bi tazminat alırsın oda zaten mahkemeye giderken harcadığın yol parasını çıkarır

Test kitabı onerisi istiyorum Tonguç diyorsun başka bir arkadaş istedi onada Tonguç diyorsuen son Tonguçu 5. Sınıfta izleidm
Ya hocam dün başladım trol işine isimdende dolayı biraz oda en fazla 3 5 kişiye yazdım hem bi tonguç şeyinden insanı dürtmene gerek var 100 defa yapsam sanane sanane zararı var diyelim kendi çapımda eğleniyorum herşeye karışmayın hadi tonguça ona buna örnek verde bunuda hiç örnek verme sen bilgisayarın buluncanı ima ediyorsan benim mesaja trol diyerek en büyük trolüde sen yapıyosun burda zaten.

Ya hocam dün başladım trol işine isimdende dolayı biraz oda en fazla 3 5 kişiye yazdım hem bi tonguç şeyinden insanı dürtmene gerek var 100 defa yapsam sanane sanane zararı var diyelim kendi çapımda eğleniyorum herşeye karışmayın hadi tonguça ona buna örnek verde bunuda hiç örnek verme sen bilgisayarın buluncanı ima ediyorsan benim mesaja trol diyerek en büyük trolüde sen yapıyosun burda zaten.
bu arkadaş gereksiz troll cevaplar veriyor rahatsız ediyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selamlar bi kargo şirketi leptopumu çaldı bilgisayarı bulma imkanımız varmı 9 aydır davalığız kargo şirketi ile çalmadığını ima ediyorlar elimde olan bilgiler cihazın faturası imei numarası ve seri numarası bulunabilir mi bu bilgilerle?
laptopu aldıgınız firma ne idi?

bu arkadaş gereksiz troll cevaplar veriyor rahatsız ediyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
978 mesajımdan 3 5 i trol aha profilim orda bakabilirsin işinize gelmiyosa saçma deyin ama trol hiç demeyin biraz idareci olun hem hemen kırmayın insanı daha 3 5 mesajda ve tonguçada gelirsek adamlar trnin en büyükte ders kanalı bi zamanlar kitaplarıda deli gibide satıyodu çok popülerdi devirmi değişti noldu

Geri