❌İndirim Bitti! 1.150₺ Gamepower Aero Ultra (Kablosuz/ Bluetooth/2.4G) gaming oyuncu Kulaklık

Ben iyade etmeyi düşünmeye başladım onun yerine 1800 TL ye havitin h2039BG modelini almayı düşünüyom
o model kodlu iyi midir? bilmiyorum ama ben havitin fuxi h3 ü kullanmıştım bence çok kötüydü hemen geri sattım iade edilmiyor hijyen ürünü diye geçtiğinden bunu göz önünde bulundurun. 2 yıldır gamepowerin kablolu kulaklığını kullanıyorum deri soyulması hariç bir sorun yaşamadım ona güvenerek fiyatıda iyi diye bundan sipariş ettim bakalım nasıl olacak b,rde dediğiniz kulaklığa göre bu kulaklığın dışardada kullanma avantajı var tipi abes değil sizin dediğiniz ben oyuncu kulaklığıyım diye bağırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelir mi bidaha ya
ben videoyu ilk gördüğümde girdim stok bitmişti gece geri yenilediler o ara aldım geri gelebilir hepsiburadayı ara ara kontrol et

500 lira vermem, adamlar 1200'e koymuş

Fiyatını uygun gördüm yine de özelliklerine göre, bu bütçede kulaklık arayan biri için neden kötü neden 500 bile vermezsin
2 aya bozulma garantili olduğu için. 4 yıldır bu tip markalarla iç içeyim zaten

Havitin h2002bg modelini çok övüyorlar indirim olunca onada bakabilirsiniz

Gamepower hep kötülenip duruyor. Risk alarak bende aero ultra aldım. Çoğu arkadaşımda gamepower kulaklık var hepside memnun sesleri discordda çok net geliyor. Şuan razer blackshark V2 x kullanıyorum ama kablolar koptu kopacak 3 yıldır kullanıyorum. Sizce razerdan buna geçmek çok mu kötü oldu?

2 aya bozulma garantili olduğu için. 4 yıldır bu tip markalarla iç içeyim zaten
Kral ben 4 yıldır kullanıyorum hiç bir bozulma felan yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower hep kötülenip duruyor. Risk alarak bende aero ultra aldım. Çoğu arkadaşımda gamepower kulaklık var hepside memnun sesleri discordda çok net geliyor. Şuan razer blackshark V2 x kullanıyorum ama kablolar koptu kopacak 3 yıldır kullanıyorum. Sizce razerdan buna geçmek çok mu kötü oldu?
Valla kral 4 yıldır bende kullanıyorum bende bu modeli aldım yeni çıkmış lansman fiyatı bidaha bu fiyatları bulamayız diye ve herşeyi geçtim ürün kablosuz

Alanlara hayırlı olsun bende bu markanın Eva 7 kablosuz klavyesini kullanıyorum 7 aydır hiç bir sorun yaşamadım.Bu marka özellikle medusa kulaklığı ile biliniyordu belki çoğunuz kullanmıştır pedlerde dökülme dışında sorun yaşamadım.Markanın tercih edilmeme sebebi uzun ömürlü olmayışı 1 sene içinde genelde sorunlar çıkabiliyor.Aero ultrayı Mert YouTube da inceledi ve mikrofon sesi hiç hoşuma gitmedi robotik gibi çıkıyor ses.Bu kulaklığın suni deri yerine kumaş olması daha tercih edilebilir gibi geliyor bana ama umarım alanlar ped ile sorun yaşamaz.Bir daha Kulaklık tercih edecek olanlar yakın zamanda havitte indirim olacağını düşünüyorum h2002bg modelini tercih etmesi daha iyi olacaktır .1200₺ fiyatına alanlara hayırlı olsun ama 2k ya tercih etmeyin

Fuxi h7 den geçilir mi? 7.1 i kötü 30 dk da kulak ağrısı yapıyor baslar tizler kötü. Bu kulaklığa geçmemde fayda var mı sizce
Bende fuxi h7 kullanıyorum malzeme kalitesi çok kötü😀 ama işimi görüyor şuan h2002bg al alacaksan biraz bekle yakında indirim olur

Bende fuxi h7 kullanıyorum malzeme kalitesi çok kötü😀 ama işimi görüyor şuan h2002bg al alacaksan biraz bekle yakında indirim olur
Gerçekten malzeme kalitesi çöp. 10dk lık kullanımda içindeki plastik kulağı resmen kangren ediyor. 7.1 i aşırı kötü. Baslar tizler çok kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,550
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri