Fitgirl'den trojan yedim

host dosyasından virüs olmaz. host dosyası ip adresiyle domaini eşlemek için kullanılıyor. o dosya pcde zaten mevcut, içine fitgirl’ın fake sitelerine girmeni engelleyip orjinal siteye yönlendiren kod var sadece. dosyayı silmeseydin fake bir fitgirl sitesine istesende giremezdin yani.
kasperksy uyarı verince sildim direkt, önceden 5 tane oyun indirdim hiçbirinde virüs uyarısı vermedi ilk kez karşılaşıyorum

Virüs değil!
O dosya sahte sitelere girmeni engelliyor.

Sen sonda sahte sitelere girmeni engelle tiki tikli olduğu için o dosya var.

Kim bağış yapmış şimdiye kadar? Ben yapmadım. Kadın da değil kendisi. Bizim komşunun İsmail. O kadar da saf olmayın.
Sadece Türkler kullanmıyor o siteyi, eğer sadece bize kalsaydı kapatıp gitmişti zaten site :kekw: yabancılar gayet de güzel bağış yapıyor bu tarz platformlara ve tabi ki de reklamdan da kazanıyolar.
False positive olduğuna %100 eminim Kasper'in bulduğunun.

Detroit indirmiştim virüs yok dediğiniz için tekrar yükledim oyunu açılırken oyundan atıp duruyor daha önce fifa 23 de bu başıma gelmişti sürekli atıp duruyor ama sorunsuz oynadığım oyunlarda oldu korsanda bu kadar oluyor

Kim bağış yapmış şimdiye kadar? Ben yapmadım. Kadın da değil kendisi. Bizim komşunun İsmail. O kadar da saf olmayın.
Korsan sitelerine 2000TL vermişimdir. (5 dolar 2.5 dolar kadar)
adamlar 1k dolar bağış atıp oyun istiyor
İstek yok hiç bir şekilde.
Zaten fitgirl oyunları yüklüyor %99.999 oyun kırıktır ve paylaşılıyordur başka sitelerde. Diğer oyunlar için crack yoktur.
Crack oyun oynamakta zor arkadaş. Pc ucuz olsa sorun değil o da olmayınca...
Bir zorluğu yok güvenilir siteleri bilem lazım. İndir oyna.
Detroit indirmiştim virüs yok dediğiniz için tekrar yükledim oyunu açılırken oyundan atıp duruyor daha önce fifa 23 de bu başıma gelmişti sürekli atıp duruyor ama sorunsuz oynadığım oyunlarda oldu korsanda bu kadar oluyor
Orijinal de alsan aynısı olur.
%99.999 oyunların çalışma mantığı steama soruyorlar oyun satın almış mı diye satın almış diyorsa oyun açılıyor bir dosyaya bakıyor sadece ve oyunu zerre etkilemiyor.

Gidip YouTubeden neden oyun atıyor yaz ve sorunu çöz.

benim o siteden suphem yok. adamlar sirasi geliyor ciddi bagislar aliyor. hem o bagislari alip hemde viruslu icerik uretemezler, kendilerine zarar verirler. ben hicbir zaman bu siteden indirdigimden virus uyarisi almadim. sen %100 fitgirl un yan sitelerinden filan indirmissindir. hem uyari verdiginde max hacktool diye uyari veriyor bazi yerlerde.

Dosyalarında nasıl bir değişiklik yaptığı önemli. host dosyası sistem dosyası olduğundan değiştirilmesi şüpheli olarak algılanır.
Ayrıca fitgirl bir erkek ve tabi ki hırbonun teki. Krek yapmıyor krekli dosya ile birlikte rapack denilen yeniden paketleme işlemi yapıyor.
Tek yaptığı ultra sıkıştırma. Buda çok fazla işlem gücü ve boşa sistem yorması demek.

Tabi ki güvenilir yerler var ama biraz meşakkatli işler ve burada anlatmam doğru olmayabilir ayrıca 4-5 kafadar toplanıp oyun alın bence en garantisi. Başka türlü zor çok zor.

Alıntıyı görüntüle
FitGirl'den oyun indirdim kurarken kaspersky uyarı verdi trojan atmışlar daha öncede fitgirl orjinal sitesinden oyun indirdiğimde pc yavaşlamıştı malwarebytes ve kaspersky den tarattım ama virüs yoktu işkillenmiştim şimdi de trojan atttılar kaspersky virüsü sildi format atmaya gerek var mı ?
Yıllarca korsan oynadım hiç virüs bulaşmadı fitgirl de baya kullandım. Crack dosyaları virüs olarak görünüyor

Geri