Fitgirl'den trojan yedim

üstüne alın diye demiyorum ama herkes türkiyedeki fakir oyuncular gibi değil 1k dolar güzel para ancak ciddi değil
1000 dolar kolay mı kazanılıyor sanıyorsun sen? Hiç bir işte çalıştın mı? Amerika'da ortalama bir çalışanın haftalığı o para. Belki de 10 günlüğü.

1000 dolar kolay mı kazanılıyor sanıyorsun sen? Hiç bir işte çalıştın mı? Amerika'da ortalama bir çalışanın haftalığı o para. Belki de 10 günlüğü.
bu dediğin amerikadaki ortalama altındaki kişilerin maaşı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca çok geniş bir havuzdan bahsediyorsun herkes aynı maaş ile çalışmıyor

ancak türkiyedeki asgariler neredeyse ülkeyi oluşturuyor

Crack oynayıp da hiçbir şey yok tertemiz demeyin. Kimse size hayrına iş yapmaz.
Yüz binlerce sistemin içine giriyorlar. Bunun cezbedici yanını düşünün?
Oyun oynadığın sürece aktif olan bir sistem vardır. Reklamdan kazanır en saf şekilde.
1K bağış atıyorlar dediğin yerde kim niye bağış atsın sen git oyun oyna diye :kekw:

Orjinal fitgirlin sitesi hangisi
Başta vermiş linkini. .site ile biten.

Oyun oynadığın sürece aktif olan bir sistem vardır. Reklamdan kazanır en saf şekilde.
1K bağış atıyorlar dediğin yerde kim niye bağış atsın sen git oyun oyna diye :kekw:
Adam atmış tabii ki.

Ama küçükken parası olmadığı zaman oyuna erişmek için fitgirlden indiren kişiler sonradan para atmış olabilir.

İstersen kendin cracklersin.
Ayrıca sceneyi de araştır.

Parası olmayan oynuyor

Korsan sitelerine 2000TL vermişimdir. (5 dolar 2.5 dolar kadar)

İstek yok hiç bir şekilde.
Zaten fitgirl oyunları yüklüyor %99.999 oyun kırıktır ve paylaşılıyordur başka sitelerde. Diğer oyunlar için crack yoktur.

Bir zorluğu yok güvenilir siteleri bilem lazım. İndir oyna.

Orijinal de alsan aynısı olur.
%99.999 oyunların çalışma mantığı steama soruyorlar oyun satın almış mı diye satın almış diyorsa oyun açılıyor bir dosyaya bakıyor sadece ve oyunu zerre etkilemiyor.

Gidip YouTubeden neden oyun atıyor yaz ve sorunu çöz.
Ben eski crackcilerdenim neler nelerle uğraştım şimdi kolaylaşmıştır tabii. 😏

Yine de tövbeliyim.

en son crack rdr1 oynamaya çalışırken backdoor yemiştim nasıl anlamadım antivirüs olmadan sildim sonra antivirüsten de virüs yok dedi bir de oyunun konsol versiyonunu indirmiş oldum eşşek gibi boşa beklemiştim

Ben kim oynuyor demedim ki hocam.

Onların sayesinde dönmez bu değirmen.
Temiz denmesini doğru bulmuyorum sadece.
Bağış denilen olay var hocam sitede donate kısmı var az GB li oyun sunuyor adam belli bağış atan olur illaki temiz değil yinede

Geri