Fitgirl'den trojan yedim

Ben kim oynuyor demedim ki hocam.

Onların sayesinde dönmez bu değirmen.
Temiz denmesini doğru bulmuyorum sadece.
Senin demenle düşünmenle olmuyor bu işler güzel kardeşim, youtube, twich tarzı yerlerde 10 binlerce dolarlar bağış yapılırken bu tarz sitelerde bağışın kurtarmayacağını düşünmek biraz komik açıkçası. Yukarıda e-wallet paylaşmış arkadaş üşenme aç bak bağışlara istersen öyle fikrini beyan edersin.

https://www.blockonomics.co/#/search?q=bc1qqv3gq3l5fxhswwhar9ct5k4xartp45hmvntudx

Senin demenle düşünmenle olmuyor bu işler güzel kardeşim, youtube, twich tarzı yerlerde 10 binlerce dolarlar bağış yapılırken bu tarz sitelerde bağışın kurtarmayacağını düşünmek biraz komik açıkçası. Yukarıda e-wallet paylaşmış arkadaş üşenme aç bak bağışlara istersen öyle fikrini beyan edersin.

https://www.blockonomics.co/#/search?q=bc1qqv3gq3l5fxhswwhar9ct5k4xartp45hmvntudx
Güvenen güvenebilir ben güvenmiyorum.
O faturalara da güvenmiyorum.
Zaten güven duyulması için yapılan şeyler bunlar.
Yaptıkları şey güvensiz olduğu için.

Yok arkadaş biz bu millete 2025 de korsan oyun indirmeyi hâlâ öğretemedik. Hâlâ daha bedavaya kimse bişi vermez kesin virüs vardır kanzi yazanlar var, napacağız biz valla bu ülke düzelmez
Aynen öyle.
Kimse sana bedavaya oyun vermez.
Adam sunucu kiralayacak, parasını verecek, sonra da “Buyur kardeşim, keyfine bak” diyecek öyle mi?
Bir de yanında çay demleyip kurabiye de ikram etsin mi?

Aynen öyle.
Adam sunucu kiralayacak, parasını verecek, sonra da “Buyur kardeşim, keyfine bak” diyecek öyle mi?
kurabiyeye gerek yok da çay bergamotluysa alırım

Aynen öyle.
Bedavaya yapmıyorlar ki zaten

Bedavaya yapmıyorlar ki zaten
Yapmazlar tabi ki.
Bağış geliyor bende bedavaya oyun indiriyorum diye bir dünya yok.
Twitch'e, Youtube'a o kadar bağış geliyor. Buraya mı gelmeyecekmiş? Bak sen şu kanatsız meleğe....

İnsanlar içerik karşılığı değer görüyor, izliyor, eğleniyor ve desteklemek istiyor.
Korsan oyun sitelerinde kimse "bedavaya oyun indiriyorum, hadi bağış yapayım" diye motivasyon göstermiyor;
Çünkü kullanıcılar zaten bedavaya almak istiyor, bir değer görmüyor, güven de yok.
"Ücretsiz" diye indirdiğin şeyin arkasında çoğu zaman virüs, reklam veya kişisel bilgilerinin toplanması gibi işler vardır.
Yani aslında bedava sandığın her şeyin bir bedeli var, çoğu zamanda bedeli sensin.

Aynen öyle.
sunucu kiralamak?
para vermek?
hangi dünyada yaşıyorsun cahillik paçadan akıyor desem yeridir
bunu yapanların çoğu hobi olarak yapıyor ve işin ehliler bir zararları da yok fitgirl de örnekleri destek adresi de bırakır atarsan teşekkür eder geçer
virüs veya zararlı yabancı bir yazılım içinde olsa fark etmek saniyeler almaz sistemin ne kadar kullanıldığı veya günümüz antivirüs programları ile çok kolay algılanabiliyor
bu yüzden crack kullan demem ancak kullanan kişiye de laf ediceksen haklı sebepler ile et.

Yapmazlar tabi ki.
Bağış geliyor bende bedavaya oyun indiriyorum diye bir dünya yok.
Twitch'e, Youtube'a o kadar bağış geliyor. Buraya mı gelmeyecekmiş? Bak sen şu kanatsız meleğe....

İnsanlar içerik karşılığı değer görüyor, izliyor, eğleniyor ve desteklemek istiyor.
Korsan oyun sitelerinde kimse “bedavaya oyun indiriyorum, hadi bağış yapayım” diye motivasyon göstermiyor;
Çünkü kullanıcılar zaten bedavaya almak istiyor, bir değer görmüyor, güven de yok.
“Ücretsiz” diye indirdiğin şeyin arkasında çoğu zaman virüs, reklam veya kişisel bilgilerinin toplanması gibi işler vardır.
Yani aslında bedava sandığın her şeyin bir bedeli var, çoğu zamanda bedeli sensin.
Bunu böyle asılsız iddialarla sunarsan yazdığın paragrafın hiçbir anlamı kalmaz. Hiçbir fikriniz ve bilginiz olmayan konularda hepiniz ustasınız.

sunucu kiralamak?
para vermek?
hangi dünyada yaşıyorsun cahillik paçadan akıyor desem yeridir
bunu yapanların çoğu hobi olarak yapıyor ve işin ehliler bir zararları da yok fitgirl de örnekleri destek adresi de bırakır atarsan teşekkür eder geçer
virüs veya zararlı yabancı bir yazılım içinde olsa fark etmek saniyeler almaz sistemin ne kadar kullanıldığı veya günümüz antivirüs programları ile çok kolay algılanabiliyor
bu yüzden crack kullan demem ancak kullanan kişiye de laf ediceksen haklı sebepler ile et.
Sunucuları da Robin Hood, Bant genişliği masraflarını Batman karşılıyordur haklısın.
10 binlerce insan nasıl oyun indirsin yoksa aynı anda değil mi.
İyi ki süper kahramanlarımız var.

Sunucuları da Robin Hood, Bant genişliği masraflarını Batman karşılıyordur haklısın.
10 binlerce insan nasıl oyun indirsin yoksa aynı anda değil mi.
İyi ki süper kahramanlarımız var.

Sitenin %50 sapma oranı var verileri %50 min oranla hesaplasan söylenen paranın yarısını kazansa bile adam gene aylık iyi kazanıyor, o yüzden para kazandığı bir yerden sorun olacağını düşünmüyorum. Ben yabancı birinin bizim Türk milleti gibi hile hurdaya kaçıp virüs sokup yemek yediği kaba pisleyeceğini zannetmiyorum. Zaten kullanıcı güvenliğini sağlamazsa site trafiği azalır bu yüzden de reklam geliri azalır bu verinin içerisinde bağış yok üstüne bağışlarıda eklersin.

fitgirlden daha önce indirmeyi istediğim oyunlar oldu sadece oyun indir vip sitesi aracılığıyla fitgirlden birşeyler indirmiştim hangi site acaba link atabilirmisiniz orjinal sitenin ben bulamadım çünkü ve nereden indireceğim

Sitenin %50 sapma oranı var verileri %50 min oranla hesaplasan söylenen paranın yarısını kazansa bile adam gene aylık iyi kazanıyor, o yüzden para kazandığı bir yerden sorun olacağını düşünmüyorum. Ben yabancı birinin bizim Türk milleti gibi hile hurdaya kaçıp virüs sokup yemek yediği kaba pisleyeceğini zannetmiyorum. Zaten kullanıcı güvenliğini sağlamazsa site trafiği azalır bu yüzden de reklam geliri azalır bu verinin içerisinde bağış yok üstüne bağışlarıda eklersin.
''güvenli'' türk siteleri de zaten fitgirl ve steamrip üzerinden alıyor oyunları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,389
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri