Fitgirl'den trojan yedim

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Screenshot_4.webp

FitGirl'den oyun indirdim kurarken kaspersky uyarı verdi trojan atmışlar daha öncede fitgirl orjinal sitesinden oyun indirdiğimde pc yavaşlamıştı malwarebytes ve kaspersky den tarattım ama virüs yoktu işkillenmiştim şimdi de trojan atttılar kaspersky virüsü sildi format atmaya gerek var mı ?

False-Positive'dir. Crack oyunlarda böyle şeyler normal. Format atmanıza gerek yok.

Alıntıyı görüntüle
FitGirl'den oyun indirdim kurarken kaspersky uyarı verdi trojan atmışlar daha öncede fitgirl orjinal sitesinden oyun indirdiğimde pc yavaşlamıştı malwarebytes ve kaspersky den tarattım ama virüs yoktu işkillenmiştim şimdi de trojan atttılar kaspersky virüsü sildi format atmaya gerek var mı ?
hmm virustotalde deneyebilirmisin birde system 32 den uyarı vermiş

Alıntıyı görüntüle
FitGirl kim? Hayrına yapacak hali yok bu işleri tabii içine bir şeyler katacak.

False-Positive olma ihtimali yüksek, site legit. VirüsTotal sonucunu gönder bakayım.

host dosyasından virüs olmaz. host dosyası ip adresiyle domaini eşlemek için kullanılıyor. o dosya pcde zaten mevcut, içine fitgirl’ın fake sitelerine girmeni engelleyip orjinal siteye yönlendiren kod var sadece. dosyayı silmeseydin fake bir fitgirl sitesine istesende giremezdin yani.

false positive , fitgirl steamden daha güvenli XD
Alıntıyı görüntüle

Geri