veneficus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 394
hmm virustotalde deneyebilirmisin birde system 32 den uyarı vermişAlıntıyı görüntüle
FitGirl'den oyun indirdim kurarken kaspersky uyarı verdi trojan atmışlar daha öncede fitgirl orjinal sitesinden oyun indirdiğimde pc yavaşlamıştı malwarebytes ve kaspersky den tarattım ama virüs yoktu işkillenmiştim şimdi de trojan atttılar kaspersky virüsü sildi format atmaya gerek var mı ?
FitGirl kim? Hayrına yapacak hali yok bu işleri tabii içine bir şeyler katacak.Alıntıyı görüntüle
FitGirl'den oyun indirdim kurarken kaspersky uyarı verdi trojan atmışlar daha öncede fitgirl orjinal sitesinden oyun indirdiğimde pc yavaşlamıştı malwarebytes ve kaspersky den tarattım ama virüs yoktu işkillenmiştim şimdi de trojan atttılar kaspersky virüsü sildi format atmaya gerek var mı ?
hosts dosyası başka nerede olacaktı hosta kendini ekliyor diye false positive vermişhmm virustotalde deneyebilirmisin birde system 32 den uyarı vermiş
ya bilader ne hayrı kadın bağış ile çalışıyorFitGirl kim? Hayrına yapacak hali yok bu işleri tabii içine bir şeyler katacak.
adamlar 1k dolar bağış atıp oyun istiyorKim bağış yapmış şimdiye kadar? Ben yapmadım. Kadın da değil kendisi. Bizim komşunun İsmail. O kadar da saf olmayın.
Hangi adamlar?adamlar 1k dolar bağış atıp oyun istiyor
Alıntıyı görüntüle