❌İndirim Bitti! İthal CN Menşei Masaj Tabancası 16v Vurmalı Süper Sessiz Fırçasız Motor 1609TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,774
Merhaba dostlar,

Forumun bu tarz ürüne ihtiyacı olur mu bilmem ama bu ürün, benzer marka etiketli olanlara göre 300-350 TL daha uygun. Aynı ürünü Çin’den getirmeye kalksak yaklaşık 1900-2000 TL tutuyor. Satıcı ürüne 2 yıl garanti veriyor ve Trendyol’da bolca yorum ile soru-cevap mevcut.

Bahsettiğim model X3PRO 24V (en full versiyon). Bu modelde lityum pil performansı ve ekstra 1 adet başlık bulunuyor. Marka fark etmiyor; hepsi Çin’den ithal edilip Türkiye’de farklı marka etiketleriyle satılıyor.

• X3PRO Şu anda Hepsiburada’da en uygun fiyatı yaklaşık 2150 TL. 100-150 TL kupon ile fiyat ~2000 TL civarına düşebilir.
  • Vodafone Pay ile kombo ödeme yaparsanız %20 cashback ile fiyat ~1800-1850 TL civarında tercih edilebilir.

Konu da İndirimli Ürün özellikleri:

• Tüm satıcılarda açıklamalarda 4×2500 mAh batarya yazıyor; eğer li-ion pilde eksik yoksa gayet iyi bir değer.
  • Ortalama gerçek aktif kullanım süresi: 2 saat.
  • Kömürsüz motor: Kömür bitti, bitmedi derdi yok, fırçasız uzun ömürlü motor.
  • Her 10 dakikada bir motor duruyor; sanırım aşırı ısınmaya karşı koruma amacıyla yapılmış. Bu süre sonunda dokunmatik ekrana basmanız gerekiyor.

Ürün altında 150 TL kupon kullanın.

Bende sipariş geçtim; evde böyle bir cihaza ihtiyaç vardı. Ürün segmenti amatör/profesyonel kullanım arası diyebiliriz.

Örnek olması açısından Çin’de satılan garantisiz ürünler ve fiyatlar:
Shein
Temu
Aliexpress

Ürün linki:
Profesyonel 6 Başlıklı Şarjlı Sporcu Masaj Tabancası – 30 Kademe – Çantalı

Ekran görüntüsü 2025-09-07 005421.webp

Yurt Dışında Yun Express gümrüğe takılmadan getirttieebiliyoe fakat uygulamada vergi çıkabiliyor.

Lâzım olur

1757199142367.webp

Yurt Dışında Yun Express gümrüğe takılmadan getirttieebiliyoe fakat uygulamada vergi çıkabiliyor.

Lâzım olur

Alıntıyı görüntüle
Çin'den 1k-1.1k falan getirilse öyle mantıklı olur haricî TR den almak mantıklı kalıyor. Mesela garanti süreç olarak relax ithal satıcısı ürünü iade, değişim yapıyor. Tabii Kullanıcı hatasi değilse. 😀

Çin'den 1k-1.1k falan getirilse öyle mantıklı olur haricî TR den almak mantıklı kalıyor. Mesela garanti süreç olarak relax ithal satıcısı ürünü iade, değişim yapıyor. Tabii Kullanıcı hatasi değilse. 😀
Kullanıcı hata yaparsa gümrük memurlarıyla 3 gün ilk gözünü kırpan kaybeder yarışması olur

Masaj amaçlı ise eğer, ovmalı masaş aletlerininden bir tane alın. Ped olanı ve koldan giydirmeli olanı var. Boyun, bel, bacak, sırt ve hatta siyatik bölgesini dahi ovuyor. Harika bir şey.

Masaj amaçlı ise eğer, ovmalı masaş aletlerininden bir tane alın. Ped olanı ve koldan giydirmeli olanı var. Boyun, bel, bacak, sırt ve hatta siyatik bölgesini dahi ovuyor. Harika bir şey.
Örnek atabilir misin urunu

temu shein vb bizim dandik esnaaflardan bin kat iyi garanti sağlar size, bunlar yüzünden her gün yd alışverişlerine kıısıtlama geliyor, parra ydirmeyin.

edit: ufak araştırmayla ürünü çok daha ucuza buldum. konuyu açan arkadaş reklam mı yapıyor,internetle yeni mi tanıştı anlamadım.

temu shein vb bizim dandik esnaaflardan bin kat iyi garanti sağlar size, bunlar yüzünden her gün yd alışverişlerine kıısıtlama geliyor, parra ydirmeyin.

edit: ufak araştırmayla ürünü çok daha ucuza buldum. konuyu açan arkadaş reklam mı yapıyor,internetle yeni mi tanıştı anlamadım.
ürünü satın alabiliyorsan, ben internetle dün tanıştım öyle.
Ekran görüntüsü 2025-09-08 004302.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri