🔥İndirim KIZILAY Soguk Cay 1lt 15 TL Tarim Kredi Markette

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Saçma sapan siyaset konuşulmaya başlamış yine yok boykot yok akp, boykotunuzu da siyasi görüşünü de kendinize saklayın konuların altını gereksiz mesajlarla doldurmayın
gereksiz mi? bir gün deprem olduğunda senin evin yıkıldığında k*zılay sana çadır vermeyince görürüz bakalım

Arkadaş niye cevap yazıyorsun? Biz sana cevap yazdık mı, saygı duyduk, bu böyle bir insan dedik geçtik. Şimdi ben sana cevap vermek için seviyene mi ineceğim?
Cevap yazarım tabi sen sıcak fırsatlarda paylaşılan bir konuda siyaset yap sonrada cevap yazılmasın bende bu adam anlamıyor burası siyaset yeri değil sıcak fırsatlar dedim ama yinede yazdım,seviyeme inebilmek için önce çıkman gerekir ama daha sıcak fırsatlar la siyaseti ayıramayan ve sırf birileri öyle dedi diye o şekilde düşünen birinden bunu beklemek zor olur o yüzden çıkıp inemeyeceğin bir seviyeyle cevaba gerek yok

Son düzenleme:
yok ben depremzedeleri otellerden atan 1 suyu bile hahram eden şrfszler boykot edeceğm ölene kadar ne yaparlarsa tam tersi
Ben i*raili'de boykot ediyorum, hükûmete yakın olan her şeyide. Anlatsana bakayim başkanınız ne yaptı? Anlatmaya kalksak cevap yaz butonuna bastığımızda "lütfen geçerli bir mesaj girin" uyarısı verecekte neyse

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri