Lisenin ilk günü ne yapacagız?

bir kızdan hoşlandıysan eğer çok bekletme ben ilk gün girdiğim gibi birine tutuldum şuan 12 ye geçtim geçen dönem karne günü akşamı açıldım kabul etmedi ama benim gibi çok bekletme ve belli etmeden onla yakınlık kurmaya bak samimi olmaya bak yoksa ileride kesinlikle pişmanlığını yaşayacaksın keşke yapsaydım etseydim diye

bir kızdan hoşlandıysan eğer çok bekletme ben ilk gün girdiğim gibi birine tutuldum şuan 12 ye geçtim geçen dönem karne günü akşamı açıldım kabul etmedi ama benim gibi çok bekletme ve belli etmeden onla yakınlık kurmaya bak samimi olmaya bak yoksa ileride kesinlikle pişmanlığını yaşayacaksın keşke yapsaydım etseydim diye
Çok samimide olma sonra üzülürsün

gereksiz fazla konuşma kimseye güvenip sırrını verme kendinden çok ödün verme diyeceklerim bukadar

Arkadaşlık işi kendliğinden çözülür, üniveriste lisans mezunuyum hala daha lisedeki arkadaşlarımla ilişkim devam ediyor ve nasıl tanıştığımızı dahi hatırlamıyoruz :D

Çok çekingen de olma herşeye de fazla atılma ayarında biri olsan yeterli. 9. sınıfta zaten hayatın adına çok şey olmaz lisenin ortamını öğrenmiş olursun, 11 12 gibi ciddiye almaya başlarsın şimdilik eğlenmene bakabilirsin, en önemlisi keyfini çıkar, şuan o günlere dönmek için her şeyimi verirdim 🥲

dostlar yarın okullar acılıyor bedne liseye gectim biraz heycanlıyım ilk ne yapacagız nasıl arkadaslık edinecegiz gibisinden ortaokulda arkadasım vardı ilkokuldan ama burda oda yok birde ilk gün nasıl oluyor ders vs işleniyormu
İlk gün ders olmaz sınıfa bi gir bak eli yüzü düzgün birini görürsen yanına otur arkadaş olursunuz zaten

İlk başta değil 1 hafta sonra yavaş yavaş söylesin
ben 3 yıl bekledim :/ ama samimi değildim onla çok 2 yıl hiç konuşmamız olmadı son 1 sene ufaktan ben dahil 4 kişi grup olup dışarı çıkmaya başlamıştık anca öyle ufak ufak muhabbetler başladı

ben 3 yıl bekledim :/ ama samimi değildim onla çok 2 yıl hiç konuşmamız olmadı son 1 sene ufaktan ben dahil 4 kişi grup olup dışarı çıkmaya başlamıştık anca öyle ufak ufak muhabbetler başladı
Arkadaş grubuysa teklif etmeyi deneme grup dağılıyor karşılıklı birbirinizi sevseniz bile en sonunda ayrılıyorsunuz ve grup dağılıyor

Tipi zararsız olanların yanına otur sınıf hocanız yer değiştirir zaten sonradan

Pısırık olmadan herkeslede arkadaş olmak için yalakalık yapmadan normalce edepli bir şekilde takılacan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,387
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri