penguenman
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Evde survivor izlemeye, tv dizilerini izlemeye fazla bile. Bende aldım memlekete gönderdim bir tane.
Agzina saglik, evdekilerin yapacagi maç ve mastercheff izlemekEvde survivor izlemeye, tv dizilerini izlemeye fazla bile. Bende aldım memlekete gönderdim bir tane.
Tesekkur ederim ona bakacagim, bir de bu ghosting vs tarzi incelemek gereken husus var mi?Kutuda vuruk,delik tarzı bir hasar veya ıslaklık veya ıslaklık izi var mı geldiği an kontrol etmende fayda var.
Benim philips tv ilk açılınca böyle oluyor ama ısınınca düzeliyor hiçbirşey kalmıyor. Neden acabaBen de düşünüyordum salondaki 50 inç Next tvyi odama alıp, salona bunu almayı ama başıma bu geldi gece, bir anda böyle oldu tv. Mart 2024te almıştım garantisi devam ediyor. Servise bugün ulaşamadım, yarın arayacağım. mağdur olursam next almam daha.
Samsung indirimi devam ediyor mu?Şu samsungun 43" öğrenci indirimi ile alınan cihazla bunun arasında hangisi daha iyi? Fiyatları 2 katı fark var ama ona göre düşünün
Bu daha iyidir tabi hangisi uzun gider bilememŞu samsungun 43" öğrenci indirimi ile alınan cihazla bunun arasında hangisi daha iyi? Fiyatları 2 katı fark var ama ona göre düşünün
bilgim yok hacı vallaSamsung indirimi devam ediyor mu?
Bende cihazi aldim ama kurulum yapilmadigenlçler tv bugün gelecek kurlum için servis çağırmalımıyım yoksa direk kurayımmı bir sıkıntı çıkarsa amazon iade alıyor diye biliyorum ama bi sorayım dedim
Hocam hiç riske atmayın bence. Ben aradım randevu oluşturdum ve servis kurdu. Olası bir garanti işleminde direk servis kayıtlarına bakıyorlar.genlçler tv bugün gelecek kurlum için servis çağırmalımıyım yoksa direk kurayımmı bir sıkıntı çıkarsa amazon iade alıyor diye biliyorum ama bi sorayım dedim
hocam nereyi aradın ben arayacak bi numara bulamadımHocam hiç riske atmayın bence. Ben aradım randevu oluşturdum ve servis kurdu. Olası bir garanti işleminde direk servis kayıtlarına bakıyorlar.
Bunda tüm dolby lisansları vs var android 14 ile geliyor bu daha tv özellik bakımındanŞu samsungun 43" öğrenci indirimi ile alınan cihazla bunun arasında hangisi daha iyi? Fiyatları 2 katı fark var ama ona göre düşünün
02165929800hocam nereyi aradın ben arayacak bi numara bulamadım