🔥İndirim 2K 27INC IPS 200HZ 6800tl son 17 stok

Koorui Çin pazarında çok popüler bir marka. Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler.

Bu monitör incelemesinde yüksek renk gamutu, 450 CD çok yüksek parlaklık ve standart IPS kontrastını sunmuş. Gayet iyi.
hocam monitörlere hakimsiniz gördüğüm kadarıyla. fiyat farkından bağımsız olarak geçenki agon va ile bunu kıyaslarsak hangisini tavsiye edersiniz. ana monitörüm 3 senelik aoc 24g2u ips. çok memnunum renkleri harika. yanına 27 inç 2k koyacağım. fazladan verdiğim bin tlyi kısa sürede unuturum ama en az 3 yıl her gün dandik bir ekrana bakmak istemiyorum. tavsiyeniz var mı

LG Ultragear 27" 144Hz FHD monitörüm 12bin saati devirdi. Bunu LG nin yerine koymak mantıklı olur mu? Panel ömrü vs. nasıldır acaba?
Hiç kapatmıyorum genelde ekranda sürekli bir şeyler aktif kalması gerekiyor.

Monitör işinde bilmediğiniz markalara güvenmeyin bir sorun çıkar aylarca uğraşırsınız
dostum fazladan vericek 6bin tl en varsa bunun üzerine evet asus msi alınabiliyor ama 6bin tl daha var ise ki bende yok ama seni şöyle şaşırtayım amazon satıcılı ve göndericili ürünlerde hayatında görmediğin desteği sunuyor yani amazon güvencesi ile alınabilir oluyor ama yinede geldiği zaman incelemesini buraya atayım

dostum fazladan vericek 6bin tl en varsa bunun üzerine evet asus msi alınabiliyor ama 6bin tl daha var ise ki bende yok ama seni şöyle şaşırtayım amazon satıcılı ve göndericili ürünlerde hayatında görmediğin desteği sunuyor yani amazon güvencesi ile alınabilir oluyor ama yinede geldiği zaman incelemesini buraya atayım
dostum 6 k daha eklesen 4 k 144 hz monitör alırsın saçmaladın biraz 1-2 k koysan bilindik bir ton monitör var nasıl isterseniz öyle yapın konuyu uzatmanın anlamı yok

dostum 6 k daha eklesen 4 k 144 hz monitör alırsın saçmaladın biraz 1-2 k koysan bilindik bir ton monitör var nasıl isterseniz öyle yapın konuyu uzatmanın anlamı yok
Bilindik diye sorunsuz mu yapıyor monitöru o zaman Asus ve MSI marka tüm monitörler iyi ve sorunsuz

pardonda nerde 12k ya 4k 144 hz monitör var asusda msi da ips monitörler 12k

Asus Vg27aqml1a monitörümden koorui monitöre geçmiş biri olarak söylüyorum, çok güzel 5-6 k fazla vermeye gerek yok, aktif kullanıyorum renkler olsun ghosting olsun hiçbir problem yok cs2 10 lvl faceit oynuyorum hiç gözüme bir sıkıntı yaratmadı, 500 hz vs monitörler de kullandım alienware, asus vg27aqml1a da ips glow en üst şekilde hissedilirken bu koorui de 0 ips glow mevcut, türkiye desteğine bişey diyemem tabii ki uzun kullanından sonra belli olur fakat fp bir ürün olduğu kesin

Alıntıyı görüntüle
Gidipde va panele 6k vereceginize 800 daha koyup bunu almak daha mantikli geliyo
Aradaki 800tl ye kazandiklariniz
ips panel
200hz
Amazon garantisi
bunlar 800 tl ye deger diye dusunuyorum son 17 stok kaldi LINK @Abdullah Hacıgül abi bence fiyat performans olarak bu monitoru inceleyebilirsin

Monitorde birde ilk siparis indirimi var 150 TL
ben bunu tercih ederdim , 32 inç tv gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri