🔥İndirim 2K 27INC IPS 200HZ 6800tl son 17 stok

B
Koorui Çin pazarında çok popüler bir marka. Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler.

Bu monitör incelemesinde yüksek renk gamutu, 450 CD çok yüksek parlaklık ve standart IPS kontrastını sunmuş. Gayet iyi.
Bu konudaki ürün mü yoksa Asus ROG Strix XG27ACS 2k 180 Hz monitor mü hangisi daha iyi hocam Asus ROG Strix XG27ACS 7500 TL ye buldum 1 yada 2 sene garantili?

g2724d ile ne kadar fark var
Muhtemelen paneller birbirine çok yakın Türkiye desteği için dell çok daha iyi bende dell G2724d kullanıyorum güzel monitör best 2k

Amazon arkadaşlar bu aylarca sorun yaşamazsınız

asus alınmaz zaten hayatımda gördüğüm en rezil servis
kendim de deneyimledim. asus denilince artık onur babacanın youtubedeki videosu aklıma geliyor 😂
Tc topraklarındaki her servis aynı çünkü hukuk kuralları belli bu ülkede

Arkadaslar monitor geldi hic olu pixel yok ama hdmi dan max 144 hz alabiliyorsunuz bilginiz olsun birde sanirim hdmi ile takinda dahili hoparloru calismiyor
edit arkadaslar sanırım ürününün dahili hoparlörü yok

Son düzenleme:
Arkadaslar monitor geldi hic olu pixel yok ama hdmi dan max 144 hz alabiliyorsunuz bilginiz olsun birde sanirim hdmi ile takinda dahili hoparloru calismiyor
edit arkadaslar sanırım ürününün dahili hoparlörü yok
Tahmin ettiğim gibi :kekw: Ucuza dell g2724d'n hayırlı olsun. Dell iki ay önce monitörün üretimini durdurmuştu. Özellikleri de birebir benziyordu, demek ki Dell'in parçaları Kourui'ye gitmiş.

Geri