bu monitör 1440p hocam dediğin 4k monitörde geçerli olurdu
hdmi 2.0 var ps5 için alacaklar hdmi 2.1 yoksa almasın

bu monitör 1440p hocam dediğin 4k monitörde geçerli olurdu
hdmi 2.0 var ps5 için alacaklar hdmi 2.1 yoksa almasın
ps5'de freesync yok hdmi 2.1 birlikte gelen Değişken Yenileme Hızı (VRR) varbu monitör 1440p hocam dediğin 4k monitörde geçerli olurdu
Arayüzde monitörün hakkında kısmı gibi bir yer oluyor hocam. Oradan bakmıştım ben. Sizdekinde varmı bilmiyorum.buna bakılabiliyor mu hocam benim 2013den beri kullandığım viewsonic monitör var tabi o fhd 60hz
Çin`in en büyük panel üreticisi.ılkdefa gordum bu markayı ıyımıdır?
Cinden ne geliyorsa birseylerin en buyugu. Buyuk satiyor, bizimkiler buyuk sever.Çin`in en büyük panel üreticisi.
ben sipariş ettim yarın teslimat istersen bilgilendirirmSipariş verip teslim alan var mı nasıl bilgi verebilirse çok kararsız kaldım.
hangi testleri yapmamı istersen buraya yaz ben yarın gelince yapar bilgilendiririmSipariş verip teslim alan var mı nasıl bilgi verebilirse çok kararsız kaldım.
Merak ettiğim konu ışık sızması durumu. Kulladığım MSI monitörde fazlasıyla var çok sıkıldım artık. VA panel kullanıyorum İPS geçmek istiyorum kafamı kurcalayan tek sıkıntı ışık sızması kabul edilebilir seviyede ise renkler canlıysa sipariş vereceğim.ben sipariş ettim yarın teslimat istersen bilgilendirirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi testleri yapmamı istersen buraya yaz ben yarın gelince yapar bilgilendiririm